COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 3.30 ΚΑΙ ΤΟΥ 6.00 ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ

Με ειδικά στοιχήματα του 3.30 και του 6.00 στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Με τον ιδανικότερο τρόπο κλείνει το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ και τη συνάντηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δείτε τι ξεχώρισε η συντακτική ομάδα του SentraGoal αλλά και που κατέληξε για ποντάρισμα. 

Με τον ιδανικότερο τρόπο κλείνει το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ και τη συνάντηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δείτε τι ξεχώρισε η συντακτική ομάδα του SentraGoal αλλά και που κατέληξε για ποντάρισμα. 

13/11/2022 - 09:35
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
Olympiakos-aek-slider.jpg

Απόψε στις 19:30, η ομάδα του Μίτσελ υποδέχεται αυτή του Ματίας Αλμέιδα. Ή αλλιώς ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ, στο σούπερ ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής πριν αρχίσουμε να μπαίνουμε σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αμφότερες προέρχονται από νίκη μεσοβδόμαδα, με τους «ερυθρόλευκους» να περνούν με 1-0 από την έδρα του Λεβαδειακού και την Ένωση να έχει ένα εύκολο βράδυ κόντρα στον ΟΦΗ (3-0) στην «Opap Arena». 

Και οι δύο πηγαίνουν στο ντέρμπι με έναν στόχο: να πάρουν το τρίποντο και να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το άψογο φέτος σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που μετρά 11 νίκες και 1 ισοπαλία, χωρίς να έχει ηττηθεί μέχρι στιγμής. Πιο κοντά στο «τριφύλλι» βρίσκεται η Ένωση, απέχοντας έξι βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, χωρίς να μπορούμε να τους θεωρήσουμε ως μεγάλο φαβορί με απόδοση του 2.25 ενώ το διπλό προσφέρεται στην τιμή του 3.25.  

Ποιοι είναι οι παίκτες όμως που «λατρεύουν» να σκοράρουν στο εν λόγω ντέρμπι; Από τη μία, έχουμε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 9 φορές κόντρα στην ΑΕΚ. Από την άλλη, τον Σέρχιο Αραούχο που μετρά 5 γκολ και 1 ασίστ μέσα σε αυτές τις έντεκα φορές που έχει τεθεί αντιμέτωπος με τους «ερυθρόλευκους». 

Πριν περάσουμε στα ειδικά των παικτών παρακάτω, ας κάνουμε μία σύντομη ιστορική αναδρομή και ας αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος στα ντέρμπι με τον «δικέφαλο» έχει το πάνω χέρι στις νίκες με 38 έναντι 15 της ΑΕΚ ενώ στα γκολ η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη με 122 και 50 τέρματα συνολικά για τους φιλοξενούμενους. 

Αγορά Απόδοση
Να σκοράρει: Χάμες Ροντρίγκες ή Λίβαϊ Γκαρσία
Super Ενισχυμένες Αποδόσεις*
2.67
Anytime Scorer Ελ Αραμπί 3.30
Anytime Scorer Αραούχο 3.80
Anytime Scorer Πινέδα 5.00
Να σκοράρει Αραούχο και να κερδίσει η ΑΕΚ 6.00
Ελ Αραμπί να σκοράρει με κεφαλιά 9.00
Μασούρας να έχει τελική προσπάθεια στο δοκάρι 15.00
Γκατσίνοβιτς να δώσει ασίστ 5.00
Πεπ Μπίελ να δώσει ασίστ 6.50

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Τι παίζουμε

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Χάμες έψαξε έντονα το γκολ και θεωρούμε πως το ίδιο θα κάνει και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Από την άλλη, ο Λιβάι Γκαρσία δείχνει να έχει ενστερνιστεί πλήρως τον ρόλο του φορ, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα πάρουμε την ενισχυμένη απόδοση* που προσφέρει η Stoiximan.

Να σκοράρει: Χάμες Ροντρίγκες ή Λίβαϊ Γκαρσία 2.67
Super Ενισχυμένες Αποδόσεις*

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet