ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ (24/11)

Betsson: Ενισχυμένο Παρολί με Ουρουγουάη, Πορτογαλία και Βραζιλία (24/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
24 Νοεμβρίου 2022 - 10:04
24/11/2022 - 10:04
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Betsson-combi-pagkosmio-21-11.jpg

Το Παγκόσμιο συνεχίζεται και μαζί του οι ευκαιρίες για στοίχημα σε κορυφαίες αποδόσεις στο κουπόνι της Betsson. Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων με συναρπαστικές αναμετρήσεις και το ενδιαφέρον για ποντάρισμα στα ύψη καθώς στην... σκηνή βγαίνουν για πρώτη φορά η Ουρουγουάη, η Πορτογαλία και η Βραζιλία. Η Ουρουγουάη παίζει με τη Νότια Κορέα σε ένα από τα πιο δυνατά ματς του 8ου ομίλου.

Οι δύο ομάδες διαθέτουν αστέρια, ποιότητα και εμπειρία και βασίζονται σε διαφορετικά μεταξύ τους αγωνιστικά στιλ που κάνουν το παιχνίδι ακόμη πιο ελκυστικό. Η Πορτογαλία, στη συνέχεια, θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση απέναντι στην ενθουσιώδη εθνική ομάδα της Γκάνας. Όσον αφορά στη Βραζιλία, είναι ώρα να δούμε το μεγάλο φαβορί και τι μπορεί να καταφέρει απέναντι σ' ένα μαχητικό συγκρότημα όπως αυτό της Σερβίας.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Ουρουγουάη-Νότια Κορέα | 15:00 | Παγκόσμιο

Στο «Education City Stadium», η Ουρουγουάη κοντράρεται με τη Νότια Κορέα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Παγκοσμίου. Η Ουρουγουάη διαθέτει ισορροπημένη ομάδα. Η ανάμειξη νεαρών παικτών όπως οι μέσοι Βαλβέρδε, Μπεντανκούρ κι ο φορ Νούνιες με τους πιο έμπειρους όπως οι επιθετικοί Σουάρες, Καβάνι, ο αμυντικός Γκοδίν κι ο κίπερ Μουσλέρα, της προσφέρει μια πάρα πολύ καλή βάση, έναν «κορμό» αποτελούμενο από παίκτες υψηλού επιπέδου. Η Νότια Κορέα, από τη μεριά της, βασίζεται σε μονάδες όπως ο φορ Σον, για τον οποίον υπάρχουν ακόμη κάποιες αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι στο 100%, αλλά σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια καλά δουλεμένη ομάδα που βρίσκεται σε αξιόλογη αγωνιστική κατάσταση. Ο άσος προσφέρεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην Betsson θα βρείτε σούπερ προσφορές* για το στοίχημα, το Live Casino και το Πόκερ για το Παγκόσμιο!

Πορτογαλία-Γκάνα | 18:00 | Παγκόσμιο

Στο «Stadium 974», η Πορτογαλία παίζει με την Γκάνα για την πρώτη αγωνιστική του 8ου ομίλου του Παγκοσμίου. Η Πορτογαλία προσπαθεί να απομονωθεί εδώ και μέρες από το γεγονός πως το μόνο που φαίνεται να απασχολεί τον περίγυρό της είναι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο και το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο έμπειρος επιθετικός, πάντως, αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας να πάρει η ομάδα του τη νίκη και να αρχίσει ιδανικά τη διοργάνωση. Ο προπονητής Φερνάντο Σάντος διαθέτει πλούσιο ρόστερ στη διάθεσή του και αναμένεται να παρατάξει επιθετικό σχήμα. Η Γκάνα είναι μια ομάδα με αρκετούς νεαρούς, οι οποίοι, όμως, αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Δηλώνει πως δεν φοβάται την αντίπαλό της και θα επιχειρήσει να επιβληθεί. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2,28** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Βραζιλία-Σερβία | 21:00 | Παγκόσμιο

Στο «Lusail Iconic Stadium», η Βραζιλία αντιμετωπίζει τη Σερβία για την πρώτη αγωνιστική του 7ου ομίλου του Παγκοσμίου. Η Βραζιλία μπαίνει στο Παγκόσμιο ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο. Πρόκειται για μια εξαιρετική εθνική ομάδα με λύσεις υψηλού επιπέδου σε όλες τις θέσεις. Επιπλέον, είναι κι ένα συγκρότημα που βρίσκεται στο μέσο ενός πολύ καλού σερί. Δεν έχει χάσει από τον Ιούλιο του 2021 και μετράει 15 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα, ενώ έχει επικρατήσει στα τελευταία επτά. Κόντρα στη Σερβία, αναμένεται να βγει να παίξει πολύ επιθετικά. Η Σερβία, πάλι, διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ με παίκτες που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα κορυφαίου επιπέδου και μια επίθεση που μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε αντίπαλο. Εδώ κι έξι σερί ματς είναι αήττητη με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. To Over 2,5 προσφέρεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Betsson
Betsson
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet