ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΣΕΝΕΓΑΛΗ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ (25/11)

Betsson: Ενισχυμένο Παρολί με Σενεγάλη, Ολλανδία και Αγγλία (25/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
25 Νοεμβρίου 2022 - 08:30
25/11/2022 - 08:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Betsson-combi-pagkosmio-21-11.jpg

Σήμερα ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου. Οι ευκαιρίες για στοίχημα διαδέχονται η μια την άλλη και προσφέρονται σε ελκυστικές αποδόσεις στο κουπόνι της Betsson. Η δράση στο Group A και στο Group B του Παγκοσμίου επιστρέφει με τις αναμετρήσεις Κατάρ-Σενεγάλη, Ολλανδία-Ισημερινός και Αγγλία-ΗΠΑ να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Τόσο το Κατάρ όσο και η Σενεγάλη αναζητούν την πρώτη τους νίκη στον θεσμό, ώστε να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στους «16». Ολλανδία και Ισημερινός ξέρουν πως με νίκη αγκαλιάζουν την πρόκριση έπειτα από τις επιτυχίες τους στην πρώτη αγωνιστική και αναμένεται μεγάλη «μάχη». Νίκη που θα την οδηγήσει ουσιαστικά στους «16» ψάχνει και η Αγγλία, που έχει τα φώτα στραμμένα πάνω της μετά την εντυπωσιακή της πρεμιέρα.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Κατάρ-Σενεγάλη | 15:00 | Παγκόσμιο

Στο «Al Thumama Stadium», το Κατάρ αντιμετωπίζει τη Σενεγάλη για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου Α του Παγκοσμίου. Το Κατάρ ήταν κάκιστο στην πρώτη αγωνιστική. Έχασε με 2-0 από τον Ισημερινό και η διαφορά άνετα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα και εμφάνισε πολλά προβλήματα σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. «Δεν ήμασταν εμείς αυτοί», είπε ο προπονητής Φέλιξ Σάντσεθ που προσανατολίζεται στην πραγματοποίηση αλλαγών προκειμένου να δώσει νέα ώθηση στην ομάδα του. Η Σενεγάλη έπαιξε καλά, αλλά έχασε με 2-0 από την Ολλανδία. Υπάρχει το ερωτηματικό για το αν χωρίς τον επιθετικό Σάντιο Μανέ θα μπορέσει να γίνει παραγωγική στην επίθεση. Είναι δεδομένο, όμως, πως διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Ο άσος προσφέρεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην Betsson θα βρείτε σούπερ προσφορές* για το στοίχημα, το Live Casino και το Πόκερ για το Παγκόσμιο!

Ολλανδία-Ισημερινός | 18:00 | Παγκόσμιο

Στο «Khalifa Internationa Stadium», η Ολλανδία αναμετριέται με τον Ισημερινό για τη δεύτερη αγωνιστική του Group A του Παγκοσμίου. Η Ολλανδία προέρχεται από νίκη με 2-0 επί της Σενεγάλης. Ήταν ένα ματς που δεν έπαιξε άσχημα, αλλά που δεν έβγαλε όλη της την ποιότητα. Κατάφερε και βρήκε τις λύσεις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ενόψει του αγώνα με τον Ισημερινό, ο προπονητής Λουίς Φαν Χάαλ αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές προκειμένου να βελτιώσει την λειτουργία της επίθεσής του. Ο Ισημερινός, που επικράτησε με 2-0 του Κατάρ στην πρεμιέρα, απέδειξε πως είναι μια ομάδα με τεράστιες αθλητικές αρετές, αλλά και πολύ ταλέντο στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Εκεί θα βασιστεί προκειμένου να κάνει την έκπληξη απέναντι στην Ολλανδία. Ο άσος προσφέρεται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Αγγλία-ΗΠΑ | 21:00 | Παγκόσμιο

Στο «Al Bayt Stadium», η Αγγλία αναμετριέται με τις ΗΠΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου Β του Παγκοσμίου. Η Αγγλία ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα. «Διέλυσε» με 6-2 το Ιράν σε μια επίδειξη της επιθετικής δύναμης που διαθέτει. Ελάχιστες ομάδες σε όλο το Παγκόσμιο έχουν το... οπλοστάσιο που διαχειρίζεται ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με παίκτες που μπορούν να κρίνουν ένα ματς να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και στον πάγκο. Η ιδέα είναι να συνεχίσει να βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι και να προσεγγίσει το ματς με τις ΗΠΑ με την ίδια λογική. Υπάρχουν μονάχα ορισμένες αμφιβολίες στην άμυνα. Οι ΗΠΑ έφεραν 1-1 με την Ουαλία σε ματς όπου φάνηκε η απειρία αρκετών παικτών τους στον θεσμό. Με καλύτερη διαχείριση θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη. Ο προπονητής Γρεγκ Μπερχάλτερ εξετάζει να κάνει κάποιες αλλαγές προκειμένου να πάρει κάτι παραπάνω ιδίως στη μεσαία γραμμή. Ο άσος προσφέρεται στο 1,58** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Betsson
Betsson
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet