ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - PENALTY SHOOTOUT: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ €1.000 ΜΕΤΡΗΤΑ, ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ*! (26/11)

bwin - Penalty Shootout: Καθημερινά €1.000 μετρητά, εγγυημένα*! (26/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
26 Νοεμβρίου 2022 - 12:30
26/11/2022 - 12:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-26-11.jpg

Νίκη με πειστική εμφάνιση, μετά την ήττα – σοκ από τη Σαουδική Αραβία, ψάχνει σήμερα η Αργεντινή κόντρα στο Μεξικό. Μάχη με ευρωπαϊκή… αύρα στον 4ο όμιλο, ανάμεσα σε Γαλλία και Δανία.

bwin - Σούπερ έπαθλα* στα World Cup Challenges!

Να βγάλει αντίδραση

Η Αργεντινή ξεκίνησε με το… αριστερό το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά την ήττα από τη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα. Δεν είναι μόνο το επίπεδο δυναμικότητας του αντιπάλων της «αλμπιτσελέστε», αλλά και ότι το τελικό 2-1 «γράφτηκε» με ανατροπή! Απόψε η παρέα του Λιονέλ Μέσι, θέλει να βγάλει αντίδραση με νίκη και καλή εμφάνιση απέναντι στο Μεξικό.

Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό δεδομένης της δυναμικής της ομάδας από την κεντρική Αμερική; Οι απαντήσεις στις 21:00! Στο άλλο παιχνίδι του 3ου ομίλου, η Σαουδική Αραβία έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, για ν’ αυξήσει τον βαθμό πίεσης σε Αργεντινή και Μεξικό, νικώντας την Πολωνία. 

bwin - Κάθε μέρα €1.000 μετρητά, εγγυημένα* στο Penalty Shootout!

Θέλουν να «τελειώσουν» την πρόκριση

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία, παίζει για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου κόντρα στη Δανία. Οι «τρικολόρ» διέλυσαν 4-1 την Αυστραλία στην πρεμιέρα τους, δείχνοντας έτοιμοι να υπερασπιστούν το στέμμα τους. Τέσσερα γκολ μέσα από συνεργασίες και ισάριθμους δημιουργούς για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν. Οι «βίκινγκ» από την άλλη δεν παρουσίασαν το «καλό» τους πρόσωπο στο ματς με την Τυνησία. Έμειναν στο 0-0 και στις 18:00 θα ψάξουν το πρώτο «τρίποντο». Οι Γάλλοι αντιμετώπισαν τους Δανούς και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 με το γκολ του Μπαπέ, να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Στο παιχνίδι που «ανοίγει» το πρόγραμμα στις 12:00 παίζουν Τυνησία – Αυστραλία. Τα «καγκουρό » έχουν στόχο να μην ολοκληρώσουν την πορεία της τους στο Μουντιάλ, όπως και σε αυτό της Ρωσίας χωρίς δηλαδή να πετύχουν κάποια νίκη. Την τρίτη τους επιτυχία μετά το 3-1  του 1978 κόντρα στο Μεξικό και το 2-1 του 2018 απέναντι στον Παναμά θέλουν να πετύχουν οι παίκτες της Τυνησίας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet