ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – PENALTY SHOOTOUT: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ €1.000 ΜΕΤΡΗΤΑ, ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ*! (28/11)

bwin – Penalty Shootout: Καθημερινά €1.000 μετρητά, εγγυημένα*! (28/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Νοεμβρίου 2022 - 13:30
28/11/2022 - 13:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-penalty-21-11.jpg

Να «σφραγίσουν» την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου θέλουν Βραζιλία κι Ελβετία. Την ευκαιρία να μπουν και πάλι στο… κόλπο έχουν Καμερούν και Σερβία, στον 7ο όμιλο. Σούπερ ματς στον 8 όμιλο ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ουρουγουάη.

bwin – Σούπερ έπαθλα* στα World Cup Challenges!

Βήμα… πρόκρισης

Το πρώτο της ματς χωρίς τον ηγέτη της, Νεϊμάρ, θα κληθεί να δώσει σήμερα η Βραζιλία, η οποία στις 18:00 θα παίξει κόντρα στην Ελβετία. Η «σελεσάο» δεν μπορεί να υπολογίζει στον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, που υποφέρει από τραυματισμό στον αστράγαλο. Αυτή θα είναι μία αναμέτρηση, που μπορεί να κρίνει ακόμα και την πρόκριση στα νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης, μόλις από την 2η αγωνιστική! Καμερούν και Σερβία «ανοίγουν» το πρόγραμμα της ημέρας στις 12:00 και αμφότερες θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του άλλου ματς του 7ου ομίλου και να μπουν εκ νέου στη διεκδίκηση ενός «εισιτήριου» για τους «16»!

Μάχη πρόκρισης

Στις 21:00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι του 8ου ομίλου, ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ουρουγουάη. Οι Ίβηρες μετά τη νίκη τους την 1η αγωνιστική, θέλουν να κάνουν το 2x2 και να προκριθούν στη νοκ άου φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Οι Ουρουγουανοί αν θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους στο Μουντιάλ, θα πρέπει να βελτιώσουν κατά πολύ την απόδοση τους, σε σχέση με την εικόνα που είχαν στο 0-0 της 1η αγωνιστικής με τη Νότια Κορέα. Για τις 15:00 έχει οριστεί το άλλο ματς του ομίλου. Η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει την Γκάνα και όποια από τις δύο ομάδες πάρει το «τρίποντο», θα θέσει δυναμικά υποψηφιότητα, για την πρόκριση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet