ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET – GO FOR GOAL: ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΑΘΛΑ* ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ! (28/11)

Sportingbet – Go for Goal: Σούπερ έπαθλα* στο Παγκόσμιο Κύπελλο! (28/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Νοεμβρίου 2022 - 13:36
28/11/2022 - 13:36
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sportingbet-28-11-22.jpg

Με τέσσερις αγώνες από τον 7ο και τον 8ο όμιλο πέφτει σήμερα η… αυλαία της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Στις 12:00, είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση Καμερούν - Σερβία και στις 15:00 της Νότιας Κορέας με την Γκάνα. Στις 18:00, η Βραζιλία θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στην Ελβετία και στις 21:00, Πορτογαλία και Ουρουγουάη θα «μονομαχήσουν» στο Λουσαΐλ.

Sportingbet – Μοναδικά έπαθλα* στο World Cup Stamps!

«Καίγονται» για βαθμούς

Σκληρή «μάχη» προμηνύεται στο ματς που ανοίγει την αυλαία του σημερινού προγράμματος. Καμερούν και Σερβία κοντράρονται για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Παγκόσμιου Κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να έχουν ως στόχο το «τρίποντο» που θα τους βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μόλις μία φορά στο παρελθόν, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, με τη Σερβία να επικρατεί 4-3. Με στόχο την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά, που θα τους βάλει στο κόλπο για την πρόκριση θα «μονομαχήσουν» Νότια Κορέα και Γκάνα. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο έχει ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι των Γκανέζων, καθώς με το αποτέλεσμα της ισοπαλία κρατούν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση. Από την άλλη, το σύνολο του Ότο Άντο θα παραταχθεί στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη, αλλιώς θα… χαιρετήσει από την 2η αγωνιστική το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Sportingbet - Σε υποδεχόμαστε με Super Προσφορά* και μοναδικά έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει ψυχολογία και ποιότητα

Στο εντυπωσιακό λυόμενο «Stadium 974» Βραζιλία και Ελβετία κοντράρονται για τον 7ο όμιλο. Αμφότερες επικράτησαν στην πρεμιέρα και με ενδεχόμενη νίκη θα κάνουν τεράστιο βήμα για την κατάληψη της 1ης θέσης. Παρά τις απουσίες τους, οι Βραζιλιάνοι έχουν την ποιότητα για να… ξεκλειδώσουν την άμυνα των Ελβετών.  Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί επτά φορές, σε επίσημα και μη παιχνίδια, με τη «σελεσάο» να έχει ισχνό προβάδισμα με τρεις νίκες, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Sportingbet – Καθημερινά έπαθλα* στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το Go for Goal!

Έχει τον τρόπο η Πορτογαλία

Σπουδαίο ματς αναμένεται να γίνει απόψε το βράδυ στο Λουσαΐλ, όπου Πορτογαλία και Ουρουγουάη κοντράρονται με… φόντο την πρόκρισή τους στα νοκ άουτ της του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Οι Πορτογάλοι προέρχονται από νίκη την 1η αγωνιστική με 3-2 επί της Γκάνας, ενώ η παρέα των Σουάρες, Καβάνι, Νιούνες έμεινε στο 0-0 με τη Νότια Κορέα. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο χρειάζεται μόνο τη νίκη για να παραμείνει στο… κυνήγι της πρόκρισης. Την μία και μοναδική φορά που έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες ήταν στη φάση των «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας, το 2018. Τότε, η Ουρουγουάη απέκλεισε την Πορτογαλία με 2-1 χάρη στα δύο γκολ του Έντισον Καβάνι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Sportingbet
Sportingbet
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Edit my Bet*
Αυτόματο cash out*
Καθημερινές προσφορές*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet