ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - PENALTY SHOOTOUT: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ €1.000 ΜΕΤΡΗΤΑ, ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ*! (1/12)

bwin - Penalty Shootout: Καθημερινά €1.000 μετρητά, εγγυημένα*! (1/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Δεκεμβρίου 2022 - 08:40
01/12/2022 - 08:40
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-1-12.jpg

Τελικός… πρόκρισης για την Γερμανία απόψε! Η «νασιονάλμανσαφτ» αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη. «Ρυθμιστής» η Ισπανία. Κροατία, Μαρόκο και Βέλγιο για δύο θέσεις στον 6ο όμιλο.

bwin – Σούπερ έπαθλα* στα World Cup Challenges!

Ν’ αποφύγει νέο «κάζο»

Το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας η Γερμανία σόκαρε το ποδοσφαιρικό κοινό, καθώς αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων, καταλαμβάνοντας τη τελευταία θέση! Τέσσερα χρόνια μετά στο Κατάρ, η «νασιονάλμανσαφτ», βρίσκεται και πάλι με την πλάτη στον τοίχο. Απόψε θέλει μόνο τη νίκη επί της Κόστα Ρίκα, για να προκριθεί στους «16». Με επικράτηση της Ισπανίας επί της Ιαπωνίας, τότε οι Γερμανοί σφράγισαν το «εισιτήριο τους.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, τότε η ομάδα του Χάνσι Φλικ, χρειάζεται το «τρίποντο» με διαφορά δύο γκολ και πάνω ή με ένα γκολ, αρκεί να έχει την καλύτερη επιθετική συγκομιδή από την Ιαπωνία. Για τους Ισπανούς ένας βαθμός είναι αρκετός, ώστε να μπουν στη ζώνη των νοκ άουτ αγώνων. 

bwin - Κάθε μέρα €1.000 μετρητά, εγγυημένα* στο Penalty Shootout!

Τρεις ομάδες, δύο «εισιτήρια»

Το Βέλγιο αποτελεί μία από τις ομάδες που έχουν απογοητεύσει με την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Απόψε και κόντρα στην Κροατία οι «κόκκινοι διάβολοι» παίζουν τη τελευταία τους ευκαιρία για πρόκριση. Σε περίπτωση νίκης, τότε δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο. Αν έρθουν ισόπαλοι με την παρέα του Λούκα Μόντριτς ξεκινούν τα δύσκολα, καθώς εκεί θέλουν ήττα του Μαρόκου με πάνω από τρία γκολ, για να διαθέτουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Οι Κροάτες παίρνουν το «εισιτήριο» ακόμα και με ισοπαλία. Στο άλλο ματς θα παίξει το Μαρόκο με τον αποκλεισμένο Καναδά. Οι Αφρικανοί με νίκη ή ισοπαλία θα βρίσκονται στις 16 κορυφαίες ομάδες του τουρνουά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet