COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ NOVIBET ΜΕ 1000+ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΕΟ BET BUILDER (1/12)

Το Παγκόσμιο παίζει στη Novibet με 1000+ αγορές ανά ματς και νέο Bet Builder (1/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Δεκεμβρίου 2022 - 11:45
01/12/2022 - 11:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Super Combo Promo_01.12_Press.jpg

Φωτιά πήρε ο 5ος όμιλος στο Μουντιάλ! Οι θεωρητικά αδύναμοι του γκρουπ Ιαπωνία και Κόστα Ρίκα μπήκαν σφήνα στα «μεγαθήρια» -Ισπανία, Γερμανία- και τα πάντα πλέον θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. 

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κόστα Ρίκα και Γερμανία είναι «τελικός». Οι Κοσταρικανοί, μετά τη βαριά ήττα στην πρεμιέρα από την Ισπανία με 7-0, αντέδρασαν με νίκη επί της Ιαπωνίας (1-0) και θα κυνηγήσουν τις ελπίδες που τους αναλογούν για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, μόλις για 2η φορά στην ιστορία τους.

Οι Γερμανοί, μετά την ήττα σοκ της 1ης αγωνιστικής από τους Ιάπωνες (2-1), έμειναν ζωντανοί με το 1-1 κόντρα στην Ισπανία. Πλέον, καλούνται να δείξουν αν είναι ικανοί να γίνουν πρωταγωνιστές ή θα πουν εκ νέου «Auf Wiedersehen» στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα σενάρια είναι υπέρ της ομάδας του Χάνσι Φλικ, όμως δεν έχουν αποκλειστικά την κατάσταση στα πόδια τους. 

Κόστα Ρίκα – Γερμανία

1: 24.00 | Χ: 9.70 | 2: 1.12

Η «νασιονάλμανσαφτ» θέλει μόνο νίκη επί της Κόστα Ρίκα και ανάλογα με την εξέλιξη στο άλλο ματς, θα πρέπει να νικήσει με δύο ή και περισσότερα γκολ. Σε περίπτωση που οι Ιάπωνες κάνουν νέο «μπαμ» κόντρα στην Ισπανία, τα «πάντσερ» θα χρειαστούν σκορ μέχρι και 8-0 για να πάρουν εκείνα το εισιτήριο για τα νοκ άουτ! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γερμανία μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, έχει παίξει 5 ματς σε τελική φάση και μετράει 3 ήττες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 νίκη. Το συγκεκριμένο στατιστικό την οδήγησε σε αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων το 2018 στη Ρωσία και την έχει φέρει στο χείλος του γκρεμού και στο Κατάρ. 

Ιαπωνία – Ισπανία

1: 8.20 | Χ: 4.90 | 2 :1.40

Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιαπωνία και Ισπανία θα πέσουν κορμιά. Οι «Σαμουράι» θέλουν να τρυπήσουν το ταβάνι τους για 2η φορά και με νίκη να περάσουν στους «16» της διοργάνωσης. Οι «ρόχας» σκέφτονται επίσης το «τρίποντο» για να μην μπλέξουν σε σενάρια και παράλληλα να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου. 

Το σενάριο να νικήσει η Ιαπωνία και η Κόστα Ρίκα μοιάζει απίθανο, όμως υπάρχει και είναι αυτό που αφήνει την Ισπανία εκτός διοργάνωσης. Επίσης, σε περίπτωση που οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε ηττηθούν και παράλληλα η Γερμανία καλύψει τη διαφορά τερμάτων (-8), τότε οι Ισπανοί θα μπουν στο αεροπλάνο για Μαδρίτη αποχαιρετώντας την διοργάνωση.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet