ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - PENALTY SHOOTOUT: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ €1.000 ΜΕΤΡΗΤΑ, ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ*! (3/12)

bwin - Penalty Shootout: Καθημερινά €1.000 μετρητά, εγγυημένα*! (3/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
03 Δεκεμβρίου 2022 - 08:51
03/12/2022 - 08:51
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-3-12.jpg

Σήμερα θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της νοκ άουτ φάσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου και σταδιακά θ’ αρχίσουν να σχηματίζονται οι προημιτελικοί. Στις 17:00 το Ολλανδία – ΗΠΑ. Σέντρα στις 21:00 στο Αργεντινή – Αυστραλία.

bwin – Build A Bet* στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Σέντρα στους «16»

Με την αναμέτρηση Ολλανδία – Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ξεκινά η φάση των «16» του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Οι «οράνιε» μετά τον αποκλεισμό τους από τη διοργάνωση του 2018, θέλουν να επανέλθουν στις υψηλές… πτήσεις.

Η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ πήρε μέρος στον 1ο όμιλο του Μουντιάλ, εκεί όπου τερμάτισε στην 1η θέση χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει με την απόδοση της. Παίκτης που ξεχώρισε από τους Ολλανδούς, ο εκπληκτικός Κόντι Γκακπό, που με τρία γκολ στο ενεργητικό του συγκαταλέγεται στους πρώτους σκόρερ του τουρνουά. Οι Αμερικανοί με τη νίκη τους επί του Ιράν, πανηγύρισαν την 5η πρόκριση τους από τους ομίλους ενός Μουντιάλ και πλέον θέλουν να πετύχουν τη μεγάλη έκπληξη και ν’ αποκλείσουν την Ολλανδία.

bwin - Κάθε μέρα €1.000 μετρητά, εγγυημένα* στο Penalty Shootout!

Με «οδηγό» τον Λίο

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Αργεντινή στηριζόμενη και πάλι στον αρχηγό κα ηγέτη της, Λιονέλ Μέσι θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά. Έτσι θα δώσει συνέχεια στο… όνειρο της κατάκτησης της κούπας. Η «αλμπισελέστε» μετά την ήττα – σοκ της πρεμιέρας, έκανε το 2x2 επικρατώντας του Μεξικού και της Πολωνίας και κατέλαβε την 1η θέση. Κύριος εκφραστής των προσπαθειών της ομάδας του Λιονέλ Σκαλόνι είναι φυσικά ο Μέσι, που αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ της Αργεντινής με δύο γκολ. Η Αυστραλία μετά το «βαρύ» 4-1 από τη Γαλλία στην 1η αγωνιστική των ομίλων, εν τέλει επικράτησε με 1-0 της Τυνησίας, αλλά και της Δανίας και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet