ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow STOIXIMAN: ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΗΠΑ ΜΕ 4.50 & ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕ 3.05 (3/12)

Stoiximan: Ολλανδία-ΗΠΑ με 4.50 & Αργεντινή-Αυστραλία με 3.05 (3/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
03 Δεκεμβρίου 2022 - 08:51
03/12/2022 - 08:51
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
stoiximan-3-12.jpg

Ολλανδία και ΗΠΑ συγκρούονται στην Ντόχα, στο πρώτο χρονικά νοκ άουτ παιχνίδι του Μουντιάλ 2022, το απόγευμα του Σαββάτου (17:00). Οι 'οράνιε' -όπως άλλωστε αναμενόταν- πέρασαν ως πρώτοι από το Group A, έστω κι αν δεν ικανοποίησαν με τη συνολική τους εικόνα. Έχουν πάντως τρομερό μομέντουμ καθώς τρέχουν ένα αήττητο σερί 18 αγώνων από τον Ιούνιο του 2021. Διάστημα στο οποίο μετράνε 13 νίκες και πέντε ισοπαλίες. 

Οι ΗΠΑ δικαίωσαν όσους πίστευαν πως φτάνουν στα γήπεδα του Κατάρ με τη δυνατότητα να περάσουν τουλάχιστον στην φάση των 16. Όπερ και εγένετο, από την δεύτερη θέση του Group B, πίσω μονάχα από την Αγγλία. 

Πήραν δύο βαθμούς στα ματς με την Ουαλία και τα 'τρία λιοντάρια', επικράτησαν 1-0 στον 'τελικό' με το Ιράν και πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης. Σκληρή ομάδα, με πολλή ένταση στο χορτάρι, πειθαρχημένη και με κάποιες ποιοτικές πινελιές. Αγωνία για τον Πούλισικ, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς. 

Είναι φαβορί η Ολλανδία, ωστόσο το έργο της απέναντι στις ΗΠΑ δεν είναι τόσο απλό. Η ομάδα του Μπερχάλτερ δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί και μπορεί να φτάσει στα όρια της την παρέα του Γκάκπο. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & under 2,5 γκολ & Ολλανδία over 4,5 κόρνερ σε απόδοση 4.50 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου ο δεύτερος αγώνας της φάσης των 16 στο 'Ahmad bin Ali Stadium'. Έκανε τα εύκολα δύσκολα η Αργεντινή, έβγαλε όμως προσωπικότητα και όχι μόνο πήρε την πρόκριση στα νοκ άουτ αλλά και ως πρώτη από το Group C. 

Μετά την ήττα-σοκ από τη Σαουδική Αραβία, νίκησε Μεξικό και Πολωνία σκοράροντας τέσσερα τέρματα με μηδέν παθητικό. Απέδειξε πως είναι δυνατή πνευματικά, με συνοχή στις γραμμές της και την ποιότητα του Μέσι να αποτελεί εχέγγυο αποτελεσματικότητας μεσοεπιθετικά. 

Άξια συγχαρητηρίων η Αυστραλία, δεν πτοήθηκε από την ήττα 4-1 στην πρεμιέρα του Group D κόντρα στη Γαλλία και απάντησε με δύο παλικαρίσιες νίκες για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης του ομίλου. 

Άφησε πίσω της τόσο την Τυνησία, όσο και τη Δανία, έχοντας ήδη κάνει την υπέρβαση της στο τουρνουά. Στηρίζεται πολύ στο physical game, παίζει με αυταπάρνηση και τώρα φτάνει σε ένα πολύ μεγάλο ραντεβού χωρίς κανένα άγχος. 

Η Αργεντινή έχει την ευκαιρία να φτάσει στα προημιτελικά και πολύ δύσκολα θα την αφήσει να πάει χαμένη. Κανένα ματς δεν είναι κερδισμένο πριν ξεκινήσει, όμως η 'αλμπισελέστε' έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στην Αυστραλία. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 ημίχρονο/1 τελικό & να σκοράρει ο Άλβαρες σε απόδοση 3.05 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet