COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – PENALTY SHOOTOUT: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ €1.000 ΜΕΤΡΗΤΑ, ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ*! (5/12)

bwin – Penalty Shootout: Καθημερινά €1.000 μετρητά, εγγυημένα*! (5/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
05 Δεκεμβρίου 2022 - 11:13
05/12/2022 - 11:13
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
prosfora-bwin-5-12-22.jpg

Με ακόμα δύο ματς συνεχίζεται η φάση των «16» του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Στις 17:00 παίζουν Ιαπωνία - Κροατία και στις 21:00 Βραζιλία - Νότια Κορέα. Ντέρμπι στην Basket League στις 19:15 στο ΣΕΦ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Η επιστροφή του Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ με τον τραυματισμό που υπέστη στους ομίλους του Παγκόσμιο Κυπέλλου, ανησύχησε τους Βραζιλιάνους, όμως απόψε θα κάνει την επανεμφάνιση του κόντρα στη Νότια Κορέα. Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν θα ηγηθεί της προσπάθειας της… λαβωμένης «σελεσάο», που θα στερηθεί των υπηρεσιών Άλεξ Τέλες και Γκάμπριελ Ζέσους, για το υπόλοιπο του τουρνουά. Αυτό θα είναι το όγδοο ραντεβού των δύο ομάδων, με τους Βραζιλιάνους να μετρούν έξι νίκες, έναντι μίας της ασιατικής ομάδας.

Πρόκριση και ρεκόρ «κυνηγά» η Νότια Κορέα, καθώς δεν έχει επικρατήσει στο παρελθόν, ομάδας από τη Λατινική Αμερική. Για τέταρτη φορά στην ιστορία της θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά η Κροατία, που αντιμετωπίζει την Ιαπωνία, στο ματς που «ανοίγει» το πρόγραμμα. Τρίτη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες. Σε τελική φάση Μουντιάλ και οι δύο προηγούμενες. Το 1998 οι Κροάτες επικράτησαν 1-0, ενώ το 2006 ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στην Basket League!

Απόψε έχει ντέρμπι

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για τον Δεκέμβριο θα διεξαχθεί απόψε στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». Στις 19:15 ο Ολυμπιακός υποδέχεται μπροστά στον κόσμο του τον Παναθηναϊκό, σε ματς για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, διατηρώντας το αήττητο. Εκτός του εκπληκτικού Σάσα Βεζένκοφ, οι Σλούκας και Γουόκαπ διαγράφουν μία εξαιρετική σεζόν φέτος για τον Ολυμπιακό, έχοντας μοιράσει το 39,6% των ασίστ των Πειραιωτών! Τον μεγαλύτερο μέσο όρο αμυντικών ριμπάουντ μετρούν οι «πράσινοι» με 25,33 ανά παιχνίδι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet