PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - PENALTY SHOOTOUT: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ €1.000 ΜΕΤΡΗΤΑ, ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ*! (06/12)

bwin - Penalty Shootout: Καθημερινά €1.000 μετρητά, εγγυημένα*! (06/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Δεκεμβρίου 2022 - 10:50
06/12/2022 - 10:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-06-12.jpg

Με το ντέρμπι της Ιβηρικής να… αχνοφαίνεται στα προημιτελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου, Ισπανία και Πορτογαλία, δοκιμάζονται απόψε κόντρα σε Μαρόκο και Ελβετία αντίστοιχα.

bwin - Κάθε μέρα €1.000 μετρητά, εγγυημένα* στο Penalty Shootout!

Πάλι μαζί

Η δεύτερη αναμέτρηση θα είναι αυτή ανάμεσα σε Μαρόκο και Ισπανία. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και η… ιστορία επαναλαμβάνεται τέσσερα χρόνια αργότερα. Με γκολ του Ιάγκο Άσπας στη Ρωσία η Ισπανία είχε ισοφαρίσει σε 2-2 την αφρικανική ομάδα.

Από τον όμιλο – φωτιά που γνώρισε τον αποκλεισμό η Γερμανία προέρχεται η «φούρια ρόχα». Καταλυτική αποδείχτηκε η επιβλητική νίκη επί της Κόστα Ρίκα με 7-0 στην πρεμιέρα για τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε, που στη συνέχεια ήρθαν ισόπαλοι με τους Γερμανούς και ηττήθηκαν με ανατροπή κόντρα στην Ιαπωνία! Μία από τις καλύτερες ομάδες που εμφανίστηκαν στα γήπεδα του Κατάρ αποτελεί το Μαρόκο. Με δύο νίκες και μία ισοπαλία πήρε το «εισιτήριο» από τους ομίλους. 

bwin – Καθημερινές προσφορές* σε άλλο επίπεδο!

Last Dance με υπέρβαση

Στην -πιθανότατα- τελευταία του συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να πετύχει την υπέρβαση ως αρχηγός και ηγέτης της εθνικής Πορτογαλίας. Η τελευταία φορά που οι Ίβηρες προκρίθηκαν από την φάση των «16», καταγράφηκε το 2006. Τότε οι Ίβηρες κατέλαβαν την 4η θέση, όμως ο CR7 «ερχόταν». Πλέον ως ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών θέλει ν’ αποκλείσει την Ελβετία, που είναι πιστή στα μεγάλα ραντεβού τα τελευταία χρόνια και να βρεθεί στα προημιτελικά. Απόψε θα είναι η τρίτη φορά που Πορτογαλία κι Ελβετία θ’ αναμετρηθούν μέσα στο 2022. Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν δύο φορές τον Ιούνιο. Το σύνολο του Φερνάντο Σάντος διέλυσε εκείνο του Μουράτ Γιακίν με 4-0, για να ηττηθεί με 1-0 λίγες μέρες αργότερα. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet