PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow PAMESTOIXIMA: ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 - ΣΤΟ 4.35 Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΣΤΟ 7.00 Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ (7/12)

Pamestoixima: Μουντιάλ 2022 - Στο 4.35 η κατάκτηση Αργεντινής, στο 7.00 η κατάκτηση Πορτογαλίας (7/12)

Μακροχρόνια στοιχήματα για το Μουντιάλ 2022 στο Pamestoixima.gr και νέα πρόκληση στο World Challenge!

Μακροχρόνια στοιχήματα για το Μουντιάλ 2022 στο Pamestoixima.gr και νέα πρόκληση στο World Challenge!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
07 Δεκεμβρίου 2022 - 12:53
07/12/2022 - 12:53
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Μουντιάλ 2022 Στο 4.35 η κατάκτηση Αργεντινής, στο 7.00 η κατάκτηση Πορτογαλίας.jpg

Η φάση των «16» ολοκληρώθηκε στο Μουντιάλ 2022, τα ζευγάρια των «8» είναι ήδη γνωστά και άπαντες περιμένουν με αγωνία τη συνέχεια. Ποιος θα κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο;

Οι διεκδικητές αρκετοί, αλλά η προσοχή όλων είναι στραμμένη σε Αργεντινή και Πορτογαλία. Οι λόγοι προφανείς: Λιονέλ Μέσι από τη μία και Κριστιάνο Ρονάλντο από την άλλη!

Κακά τα ψέματα, Αργεντινή και Πορτογαλία έχουν μεγάλες βλέψεις να σηκώσουν το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Μάλιστα, υπάρχει η πιθανότητα «μονομαχήσουν» στον τελικό της διοργάνωσης και να δούμε δύο από τους μεγαλύτερους αστέρες της γενιάς τους αντιμέτωπους, στο τελευταίο τους Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αρκεί, βέβαια, να νικήσει η Αργεντινή την Ολλανδία και στη συνέχεια την Βραζιλία ή την Κροατία και η Πορτογαλία το Μαρόκο και μετά την Αγγλία ή τη Γαλλία. Στο Pamestoixima.gr η κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 από Αργεντινή είναι στο 4.35 και από Πορτογαλία στο 7.00.

Το Παγκόσμιο είναι εκεί, η εμπειρία όμως εδώ! Και στο Pamestoixima.gr θα βρεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο οι ομάδες συνεχίζουν να είναι.. on a mission μέχρι το τέλος! Και με το αποκλειστικό παιχνίδι του Pamestoixima.gr, World Challenge, είσαι κι εσύ! Η δράση συνεχίζεται και σήμερα με μια μοναδική δοκιμασία να σε περιμένει για την εθνική που θα κατακτήσει το Μουντιάλ 2022!

Σούπερ δοκιμασίες σε περιμένουν καθημερινά μέχρι και το τέλος του Μουντιάλ 2022 και μπορείς να τις ολοκληρώσεις είτε μόνος, είτε με την παρέα σου, ώστε να μαζέψετε όσους περισσότερους βαθμούς μπορείτε και να ανεβείτε στην κορυφή της κατάταξης. 

Το World Challenge είναι εδώ και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Έπαθλα μεγάλης αξίας και σούπερ δώρα σας περιμένουν, ειδικά αν φτάσετε μέχρι τον τερματισμό!

World Challenge με Καθημερινές Προσφορές* και Μοναδικά Έπαθλα! Μόνο στο pamestoixima.gr

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εδώ και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με πληθώρα αναμετρήσεων και στοιχηματικών επιλογών, όπως και με σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση! Το Μουντιάλ 2022 είναι εδώ και παίζεται με μια μοναδική προσφορά* εντελώς δωρεάν στο Pamestoixima.gr!

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν - Χωρίς Κατάθεση

Όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου τους ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες* αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet