ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (8/12)

Betsson: Ενισχυμένο Παρολί με Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό (8/12)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
08 Δεκεμβρίου 2022 - 08:35
08/12/2022 - 08:35
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Betsson Combi Specials 812.jpg

Συναρπαστικές αναμετρήσεις περιέχει το αποψινό πρόγραμμα για τη 12η αγωνιστική της Euroleague. Η κορυφαία διοργάνωση συλλόγων του ευρωπαϊκού μπάσκετ διεξάγεται σε φουλ ρυθμούς με τα ματς να προσφέρουν μοναδικές στιγμές με 100% δράση.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο στο «ΟΑΚΑ». Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς «κυνηγάει» την 4η διαδοχική επιτυχία της στο θεσμό, αλλά και να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι. Μεγάλο ματς διεξάγεται και στη Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη Μονακό. Οι δύο ομάδες θέλουν να επιβεβαιώσουν τον χαρακτήρα των διεκδικητριών του τίτλου και να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματά τους. Τέλος, η Φενέρμπαχτσε είναι το φαβορί κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, που μετράει οκτώ σερί ήττες.

Παναθηναϊκός-Αρμάνι Μιλάνο | 21:00 | Euroleague

Στο «ΟΑΚΑ», ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Άρμάνι Μιλάνο για τη 12η αγωνιστική της regular season της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 5-6 και δικαίως κάνει όνειρα εισόδου στην προνομιούχο 8άδα. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση και τέσσερις επιτυχίες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Στο τελευταίο ματς που έδωσε, όμως, έχασε με 68-66 από τον Ολυμπιακό για την Basket League και τώρα θέλει να γυρίσει σελίδα. Είναι βελτιωμένος σε σύγκριση με την αρχή της σεζόν και παίζει αρκετά καλό μπάσκετ. Η Αρμάνι Μιλάνο, πάλι, έχει ρεκόρ 3-8. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης και έχει υποστεί επτά συνεχόμενες ήττες.  Αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και στις δύο πλευρές του παρκέ και δεν μπορεί να βρει την ισορροπία της. Ο άσος προσφέρεται στο 1,51** στην πλατφόρμα της Betsson.

Άλμπα Βερολίνου-Φενέρμπαχτσε | 21:00 | Euroleague

Στην «Mercedes-Benz Arena», η Άλμπα Βερολίνου αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε για την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague. Η Άλμπα Βερολίνου άρχισε με τρεις νίκες τη σεζόν, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε. Έχει υποστεί οκτώ απανωτές ήττες και με ρεκόρ 3-8 βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Ψάχνει αντίδραση, αλλά η αποστολή της δεν είναι εύκολη απέναντι στην καλύτερη ομάδα του θεσμού ως τώρα. Η Φενέρμπαχτσε έχει ρεκόρ 9-2 και προέρχεται από την πρώτη εντός έδρας ήττα της καθώς έχασε με 85-71 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο προπονητής Δημήτρης Ιτούδης θέλει να δει τους παίκτες του να αντιδρούν και να παίζουν στο επίπεδο που μπορούν, τόσο στην άμυνα (76,3 π. μ.ο.) όσο και στην επίθεση (85,5 π. μ.ο.). Το διπλό της Φενέρμπαχτσε προσφέρεται στο 1,56** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μονακό | 22:00 | Euroleague

Στο «WiZink Center», η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μονακό για την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ρεκόρ 8-3 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης καθώς έχει καλύτερη διαφορά από τις Μπαρτσελόνα και Μονακό που επίσης έχουν το ίδιο ρεκόρ. Η ομάδα του Τσους Ματέο μετράει έξι διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση και έχει βρει ισορροπία και ρυθμό. Προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτηση με 85-71 επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Η Μονακό τα πάει πολύ καλά και εκείνη. Μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και τρεις στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της με την επίθεσή της να βγάζει... φωτιές από την αρχή της σεζόν (83,4 π. μ.ο.). Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες και δύο ήττες, αλλά έχει περάσει από ορισμένες δύσκολες έδρες κι αυτές οι εμπειρίες θα αποτελέσουν οδηγό προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη στην ισπανική πρωτεύουσα. Το Over 163,5 (με την παράταση) προσφέρεται στο 1,91** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Betsson
Betsson
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet