COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΡΟΜΑ, ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (12/01)

Betsson: Ενισχυμένο Παρολί με Μπαρτσελόνα, Ρόμα, Φιορεντίνα (12/01)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Ιανουαρίου 2023 - 11:35
12/01/2023 - 11:35
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Betsson Compi 2112.jpg

Τα εγχώρια Κύπελλα σε Ισπανία και Ιταλία πρωταγωνιστούν απόψε στο κουπόνι του ποδοσφαίρου. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην Μπέτις στον δεύτερο ημιτελικό του Supercopa, που διεξάγεται από χθες (10/1) στη Σαουδική Αραβία. Η Μπαρτσελόνα είναι η πρωτοπόρος της La Liga και η Μπέτις βρίσκεται στην 4η θέση. Αναμένεται μεγάλη «μάχη» καθώς η μια ψάχνει να... επιστρέψει στη διεκδίκηση των τίτλων, ενώ η άλλη μετά το Copa del Rey φιλοδοξεί να γεμίσει κι άλλο το παλμαρέ της.

Να σημειώσουμε πως είναι και πάλι διαθέσιμος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για την Μπαρτσελόνα. Στο Coppa Italia, η Ρόμα παίζει με την Τζένοα και η νίκη είναι μονόδρομος για το συγκρότημα του Ζοσέ Μουρίνιο που διαθέτει περισσότερη ποιότητα.  Η Φιορεντίνα, πάλι, θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαμπντόρια.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Φιορεντίνα-Σαμπντόρια | 19:00 | Coppa Italia

Στο «Stadio Artemio Franchi», η Φιορεντίνα υποδέχεται την Σαμπντόρια στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Coppa Italia. H Φιορεντίνα προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Σασουόλο για τη Serie A. Αφότου επανήλθε στις επίσημες υποχρεώσεις είναι αήττητη (1-1-0) ενώ έχει κάνει καλές εμφανίσεις. Στη φόρμα της και στη δύναμη της έδρας της βασίζεται προκειμένου να πάρει τη νίκη-πρόκριση κόντρα στη Σαμπντόρια. Η οποία την περασμένη Κυριακή (8/1) ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από τη Νάπολι. Μετά την επανέναρξη έχει μια νίκη και μια ήττα. Παλεύει για να παραμείνει στη Serie A, οπότε το Κύπελλο Ιταλίας μοιάζει να έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Η επιλογή να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal) προσφέρεται στο 1,72** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Μπέτις-Μπαρτσελόνα | 21:00 | Supercopa

Στo «King Fahd» της Σαουδικής Αραβίας, η Μπέτις και η Μπαρτσελόνα αναμετριούνται στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Supercopa της Ισπανίας. Η Μπέτις πατάει πολύ καλά στα πόδια της και μετά από την επανέναρξη έχει δύο νίκες (συνεχόμενες) και μια ισοπαλία. Πρόκειται για άκρως ανταγωνιστική ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι φιλόδοξη. Το μεγάλο πρόβλημά της αυτή την περίοδο; Πολλοί παίκτες της εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια, ενώ ήδη... έχασε τον βασικό αριστερό της μπακ. Η Μπαρτσελόνα, από τη μεριά της, αυτή την περίοδο δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά προέρχεται από δύο νίκες και μια ισοπαλία. Στόχος της να επιστρέψει στη διεκδίκηση των τίτλων κι αυτό σημαίνει πως υπάρχει πίεση για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπέτις. Ο προπονητής Τσάβι Ερνάντεθ υπολογίζει και πάλι στον βασικό στράικερ και γκολτζή, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. H επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ρόμα-Τζένοα | 22:00 | Coppa Italia

Στο «Stadio Olimpico», η Ρόμα φιλοξενεί την Τζένοα για τη φάση «16» του Coppa Italia. Η Ρόμα στο τελευταίο της παιχνίδι απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Μίλαν σε ματς όπου έχανε με 2-0. Μετά από την επιστροφή στη δράση έχει μια νίκη και μια ισοπαλία όπου αναδείχθηκε το μαχητικό της πνεύμα. Η Ρόμα ενδιαφέρεται για το Coppa Italia και θέλει να φτάσει μακριά στον θεσμό, αλλά ο προπονητής Ζοσέ Μουρίνιο περιμένει να δει περισσότερα από παίκτες που έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής, αφού παράλληλα η Ρόμα έχει κι άλλα ανοικτά μέτωπα. Η Τζένοα, ομάδα της Serie B, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική. Μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Στόχος της η άνοδος κατηγορίας, το Κύπελλο μοιάζει να είναι δευτερεύουσας σημασίας. Το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet