COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – ΚΑΘΕ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ EUROLEAGUE ΣΕ LIVE STREAMING*! (12/01)

bwin – Κάθε καλάθι της EuroLeague σε Live Streaming*! (12/01)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
12 Ιανουαρίου 2023 - 12:55
12/01/2023 - 12:55
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-12-01.jpg

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει απόψε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας» της EuroLeague. Δράση και στην Premier League με το Φούλαμ – Τσέλσι. 

bwin – Κορυφαίο live στοίχημα στη EuroLeague!

Για το «διπλό» στην Μπολόνια

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις εκτός έδρας δοκιμασίες στη EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο τους παιχνίδι στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της χρονιάς, αντιμετωπίζουν την Μπολόνια.  Στην πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας της Εμίλια – Ρομάνια, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τη Μονακό. Η Μπολόνια μετά από δύο στη σειρά νίκες γνώρισε εκ νέου την ήττα. Η Ζαλγκίρις Κάουνας πέρασε από την έδρα της ιταλικής ομάδας, η οποία πλέον «τρέχει» ρεκόρ 8-10. 

bwin – Build A Bet* στην Premier League!

Θέλει να… συνέλθει

Χωρίς αμφιβολία το 2023 δεν μπήκε με το… δεξί για την Τσέλσι. Οι «μπλε» όχι μόνο δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν στα πρώτα τρία ματς για το πρωτάθλημα και το FA Cup, εκεί όπου γνώρισαν τη συντριβή με 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» μάλιστα, επικράτησαν των Λονδρέζων και για το πρωτάθλημα. Απόψε και κόντρα στη Φούλαμ στο «Craven Cottage», η Τσέλσι ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, ώστε να «χτίσει» σερί νικών με στόχο να προλάβει μία από τις θέσεις που «οδηγούν» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Μετρά νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων για την Premier League και το FA Cup, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ από τη Σαουθάμπτον. Κάπως έτσι έφτασε στο -5 από την 5η θέση και το «εισιτήριο» του Europa League, αφήνοντας πίσω την αποψινή αντίπαλο της.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet