ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – BUILD A BET* ΣΤΗ SUPER LEAGUE! (16/01)

bwin – Build A Bet* στη Super League! (16/01)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Ιανουαρίου 2023 - 13:24
16/01/2023 - 13:24
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ionikos_volos.jpg

Με το Ιωνικός – Βόλος ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική της Super League. Στην Φλωρεντία ρίχνει «αυλαία» η Serie A και στην Ανδαλουσία η LaLiga.

bwin – Σούπερ αποδόσεις στη Super League!

Ψάχνοντας τη νίκη

Στη Νίκαια θα ολοκληρωθεί η 18η αγωνιστική της Super League. Ο Ιωνικός υποδέχεται απόψε τον Βόλο και αμφότεροι παίζουν μόνο για τη νίκη, ώστε να δώσουν τέλος στα αρνητικά σερί που «τρέχουν»!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πανηγυρίσουν μόλις μία φορά φέτος, αποτελούν τους ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς και ψάχνουν τρόπο, για ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό πλέον. Η ομάδα από την πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας, μπορεί στον 1ο γύρο να έθελξε με την απόδοση της και να βρίσκεται στην 6η θέση, ωστόσο παραμένει χωρίς νίκη από τις 5 Νοεμβρίου! Συγκεκριμένα τότε επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και στη συνέχεια κατέγραψε 5 ήττες και 1 ισοπαλία.

bwin – LaLiga και Serie A σε Live Streaming*!

Τα φώτα σε Ισπανία και Ιταλία

Από την Ελλάδα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Ανδαλουσία. Εκεί η Κάντιθ παίζει εντός έδρας με την Έλτσε. Οι γηπεδούχοι είναι στο +11 και στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, πάνω μόνο την ομάδα που φιλοξενεί απόψε. Η Έλτσε αποτελεί τη μοναδική ομάδα στη LaLiga, που δεν κατάφερε να νικήσει μέχρι τώρα και δεν δείχνει πώς θ’ αποφύγει τον υποβιβασμό. Συνέχεια με το φινάλε της 18ης αγωνιστικής της Serie A. Η Έμπολι φιλοξενεί στην Φλωρεντία την Σαμπντόρια. Οι δύο ομάδες ανήκουν στο γκρουπ εκείνων που παίζουν για την κατηγορία, ωστόσο η δεύτερη είναι σε πολύ χειρότερη θέση έχοντας μόλις 9 βαθμούς! Παράλληλα η ομάδα από τη Γένοβα είναι και στο -7 από τη Σασουόλο, που «κυνηγά».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet