ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΓΟΥΛΒΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ 600+ ΑΓΟΡΕΣ (17/01)

Novibet: Γουλβς-Λίβερπουλ με ενισχυμένες αποδόσεις και 600+ αγορές (17/01)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Ιανουαρίου 2023 - 11:40
17/01/2023 - 11:40
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Risk Free Promo_17.01_Press.jpg

Με φόντο το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, η Γουλβς υποδέχεται τη Λίβερπουλ (17/01, 21:45), στον επαναληπτικό του 2-2 στο «Άνφιλντ». 

Οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι, σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι. Το οποίο μάλιστα χαρακτηρίστηκε και από ένα σημαντικό διαιτητικό λάθος. Η Γουλβς άνοιξε νωρίς το σκορ από λάθος του Άλισον, αλλά η Λίβερπουλ αντέδρασε και έκανε την ανατροπή με γκολ των Νούνιες και Σαλάχ.

Μάλιστα, το 2-1 προήλθε από σημαντικό λάθος των φιλοξενουμένων. Η Γουλβς ισοφάρισε στο 66’ και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν μετρούσε το γκολ στο 83’. Σε εκείνη τη φάση ο Ματέο Νούνες σκόραρε για τη Γουλβς, αλλά ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ. Η φάση εξετάστηκε από το VAR, αλλά επειδή δεν υπήρχε κατάλληλο ριπλέι που να εξακριβώνει πλήρως αν ο Πορτογάλος ήταν εκτεθειμένος ή όχι, ο διαιτητής αποδέχθηκε την εισήγηση του βοηθού και ακύρωσε το γκολ!

Γουλβς– Λίβερπουλ
1: 3.75 | Χ: 3.70 | 2 :1.91

Το Σάββατο οι δύο ομάδες είχαν αγώνες για την Premier League και αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι γηπεδούχοι. Έπειτα από δύο άσχημα αποτελέσματα, οι παίκτες του Ζουλιάν Λοπετέγι επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας 1-0 της Γουέστ Χαμ. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Ντάνιελ Ποντένσε, δίνοντας σημαντική ανάσα στην ομάδα του.

Σε αντίθεση με τη Γουλβς, η 20η αγωνιστική αποδείχθηκε εφιαλτική για τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Μπράιτον και ήταν αγνώριστοι (ήττα 3-0). Οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν και με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη, βυθίζοντας τη Λίβερπουλ στην 9η θέση. Πλέον, μονάχα το Κύπελλο Αγγλίας απέμεινε ως τρόπαιο εντός συνόρων για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ραντεβού του Κυπέλλου Αγγλίας όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet