PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ, ΣΕΒΙΛΛΗ (17/01)

Betsson: Ενισχυμένο Παρολί με Λίβερπουλ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σεβίλλη (17/01)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Ιανουαρίου 2023 - 12:26
17/01/2023 - 12:26
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Betsson Combi Specials 2412.jpg

Με καταιγιστικό ρυθμό συνεχίζεται η δράση σε κορυφαίες διοργανώσεις όπως το FA Cup στην Αγγλία και το Copa del Rey στην Ισπανία. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Λίβερπουλ, που το τελευταίο διάστημα δεν παίζει καθόλου καλά, αναμετριέται με τη Γουλβς που έχει πάρει τα πάνω της σε επαναληπτικό ματς για το Κύπελλο Αγγλίας.

Υπάρχει πίεση για να πάρει τη νίκη και να μην μείνει εκτός και από αυτή τη διοργάνωση. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά την εντυπωσιακή νίκη της επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο ντέρμπι της Χώρας των Βάσκων, θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία της μιας και το Κύπελλο Ισπανίας την ενδιαφέρει πολύ. Όσο για τη Σεβίλλη θέλει να χρησιμοποιήσει το ματς με την Αλαβές για να πάρει... μπροστά καθώς απειλείται με υποβιβασμό στη La Liga.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μαγιόρκα | 20:00 | Copa del Rey

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Μαγιόρκα στην «Reale Arena», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Copa del Rey. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετράει επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις – οι πέντε μετά τη διακοπή, ενώ σε τέσσερα ματς αφότου επέστρεψε δεν δέχθηκε γκολ. Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της προκειμένου να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τη διεκδίκηση του Κυπέλλου Ισπανίας. Η Μαγιόρκα, από τη μεριά της, οδεύει προς την εξασφάλιση μιας άνετης παραμονής στη La Liga και ως εκ τούτου μπορεί να στρέψει την προσοχή της στο Copa del Rey και να επιχειρήσει την έκπληξη, παρόλο που είναι δεδομένο ότι δεν έχει την ίδια ποιότητα με την αντίπαλό της. Ο άσος προσφέρεται στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Γουλβς-Λίβερπουλ | 21:45 | FA Cup

Στo «Molineux», η Γουλβς αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ σε επαναληπτική αναμέτρηση για τη φάση των «64» του FA Cup. Στο προηγούμενο ματς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2. Η Γουλβς προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Γουέστ Χαμ για την Premier League. Είναι η μοναδική της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, αλλά σε αυτό το διάστημα παίζει αρκετά καλά και δείχνει να βρίσκει την ταυτότητά της υπό τον νέο προπονητή Γιούλεν Λοπετέγι, ενώ παράλληλα γίνονται και μεταγραφές. Η Λίβερπουλ, πάλι, ηττήθηκε με 3-0 από την Μπράιτον εκτός έδρας και για τρίτο σερί ματς δεν κατάφερε να νικήσει. Έχει 0-1-2 σε αυτά με οκτώ γκολ κατά. Αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ που καλείται να ξεπεράσει αυτή την κακή στιγμή για να πάρει την πρόκριση. Το διπλό προσφέρεται στο 1,93** στην πλατφόρμα της Betsson.

Αλαβές-Σεβίλλη | 22:00 | Copa del Rey

Στο «Estadio de Mendizorroza», η Αλαβές φιλοξενεί τη Σεβίλλη για τη φάση των «16» του Copa del Rey. Η Αλαβές είναι από τις ομάδες που παλεύουν για να πάρουν την άνοδό τους από τη Segunda Division στη La Liga. Εκεί κατευθύνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς της. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψει στο Κύπελλο Ισπανίας. Ιδίως στην έδρα της που είναι δυνατή. Διαθέτει παίκτες με ταλέντο και είναι ικανή να κάνει τη ζημιά στη Σεβίλλη. Η οποία προέρχεται από ήττα με 2-1 από την Τζιρόνα και έπεσε και πάλι στις θέσεις του υποβιβασμού της La Liga. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θέλει μια επιτυχία για να πάρει τα πάνω της ώστε να αντιμετωπίσει το μέλλον της στο ισπανικό πρωτάθλημα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η νίκη της Σεβίλλης προσφέρεται στο 1,97** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet