COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – ΚΑΘΕ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ EUROLEAGUE ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ*! (19/01)

bwin – Κάθε καλάθι της EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*! (19/01)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
19 Ιανουαρίου 2023 - 08:45
19/01/2023 - 08:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-19-01.jpg

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό στη EuroLeague, που καλείται να συνεχίσει στον ρυθμό των επιτυχιών. Ματς… φωτιά για τη Μάντσεστερ Σίτι, που αντιμετωπίζει τη Τότεναμ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Premier League. 

bwin – Σούπερ αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα παικτών στη EuroLeague!

Στην Μπολόνια για το «διπλό» 

Σε μία από τις πόλεις που έχει γνωρίσει στιγμές δόξας επιστρέφει έπειτα από 21 χρόνια ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν απόψε την Μπολόνια στην Ιταλία και θέλουν μόνο τη νίκη για ν’ ανατραπεί το εις βάρος τους σκηνικό, όπως διαμορφώθηκε μετά τις έξι σερί ήττες που υπέστη. Το «τριφύλλι» προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 88-86, ματς που κρίθηκε από το εύστοχο τρίποντο του Ντέρικ Γουίλιαμς, μία επίθεση πριν τη λήξη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ και ο συμπατριώτης του Ντουέιν Μπέικον αποτελούν τους παίκτες – κλειδιά του Παναθηναϊκού, με τον δεύτερο να είναι και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 21,2 πόντους μέσο όρο. Πρώτος στο ranking και στο στο σκοράρισμα για την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο είναι ο Σέμι Οτζελέγιε. Αρνητικό ρεκόρ 8-11 «τρέχει» η ομάδα από την Εμίλια – Ρομάνια.

bwin – Premier League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Στο… κυνήγι της Άρσεναλ

Ένα από το πλέον κομβικά ματς της σεζόν δίνει η Μάντσεστερ Σίτι απόψε, στην προσπάθεια της να μειώσει την απόσταση από την κορυφή της Premier League και την Άρσεναλ. Οι «πολίτες» προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες για το League Cup και το πρωτάθλημα. Η τελευταία καταγράφηκε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ από τη Γιουνάιτεντ και μάλιστα με ανατροπή. Από ήττα στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνο προέρχεται η Τότεναμ, που είδε τη διαφορά της από την τετράδα και τη Γιουνάιτεντ ν’ ανεβαίνει στους τέσσερις βαθμούς. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet