ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ, ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, ΛΑΤΣΙΟ (19/01)

Betsson: Ενισχυμένο Παρολί με Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Λάτσιο (19/01)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
19 Ιανουαρίου 2023 - 09:00
19/01/2023 - 09:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
betsson-19-01.jpg

Η Premier League και το Coppa Italia έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο απόψε στο κουπόνι του στοιχήματος. Η Μάντσεστερ Σίτι κοντράρεται με την Τότεναμ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Αγγλίας. Οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη και αυτή την περίοδο δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ωστόσο, διαθέτουν τα δύο μεγάλα «κανόνια» της λίγκας, τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Χάρι Κέιν, που θέλουν να βγάλουν τα συγκροτήματά τους από τη δύσκολη θέση και να ελπίσουν σε καλύτερες μέρες στη συνέχεια. Στην Ιταλία, η Μπολόνια και η Λάτσιο έχουν πάρει τα πάνω τους και φιλοδοξούν να φτάσουν μακριά στον θεσμό του Κυπέλλου. Την ίδια στιγμή, η Γιουβέντους θέλει νίκη απέναντι στη Μόντσα για να ξεχάσει τη βαριά ήττα από τη Νάπολι (5-1), ενώ η αντίπαλός της ονειρεύεται να κάνει ακόμη μια έκπληξη σ' έναν θεσμό που έχει ήδη δει τις Μίλαν και Νάπολι να βγαίνουν νοκ-άουτ.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Λάτσιο-Μπολόνια | 19:00 | Coppa Italia

Στο «Olimpico», η Λάτσιο υποδέχεται την Μπολόνια σε ματς για τη φάση των «16» του Coppa Italia. Η Λάτσιο επέστρεψε... μουδιασμένα στις επίσημες υποχρεώσεις μετά από τη διακοπή. Άρχισε με μια ήττα και μια ισοπαλία, αλλά την περασμένη Κυριακή (15/1) έπαιξε πολύ καλά και νίκησε με 2-0 τη Σασουόλο εκτός έδρας για τη Serie A. Θέλει να συνεχίσει να βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι και να εξακολουθήσει να βελτιώνεται. Παράλληλα, το Κύπελλο Ιταλίας είναι και μια ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο. Την ενδιαφέρει πολύ η διοργάνωση. Η Μπολόνια προέρχεται από νίκη με 2-1 κόντρα στην Ουντινέζε εκτός έδρας για το ιταλικό πρωτάθλημα. Κι αυτή δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της. Καθώς είναι σε ασφαλές σημείο στη Serie A, έχει την ευχέρεια να στρέψει το βλέμμα της στο Coppa Italia και να προσπαθήσει να κάνει μια καλή πορεία. Όποια περάσει παίζει με τη νικήτρια του Γιουβέντους-Μόντσα. Ο άσος προσφέρεται στο 1,88** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Γιουβέντους-Μόντσα | 22:00  |Coppa Italia

Στo «Allianz Stadium», η Γιουβέντους φιλοξενεί τη Μόντσα στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Coppa Italia. Η Γιουβέντους έπειτα από μια σειρά καλών αποτελεσμάτων (έφτασε τις οκτώ σερί νίκες στη Serie A) υπέστη βαριά ήττα με 5-1 από τη Νάπολι εκτός έδρας για το ιταλικό πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα την προσγείωσε στην πραγματικότητα και της έδειξε πως έχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνει προκειμένου να βελτιωθεί και να γίνει και πάλι ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο. Απόψε, ο στόχος είναι να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει βήμα στην επόμενη φάση. Αν τα καταφέρει θα παίξει με τη νικήτρια του Λάτσιο-Μπολόνια. Το Coppa Italia ίσως να είναι ο θεσμός όπου έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει αυτή τη σεζόν. Η Μόντσα τα πηγαίνει πολύ καλά μετά την επανέναρξη. Προέρχεται από ισοπαλίες κόντρα στις Φιορεντίνα (1-1) και Μίλαν (2-2), ενώ νίκησε με 3-2 την Κρεμονέζε. Πρόκειται για μια μαχητική ομάδα που σίγουρα έχει πάρει τα... πάνω της βλέποντας τις Τορίνο και Κρεμονέζε να αποκλείουν τις Μίλαν και Νάπολι, αντίστοιχα, από το Κύπελλο. Η νίκη της Γιουβέντους προσφέρεται στο 1,53** στην πλατφόρμα της Betsson.

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ | 22:00 | Premier League

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ έχουν ραντεβού στο «Ettihad» σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από δύο απανωτές ήττες. Πρώτα βγήκε νοκ-άουτ από τη συνέχεια του EFL Cup (2-0 από τη Σαουθάμπτον) κι έπειτα έχασε με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο πρώτο ματς ήταν κάκιστη. Στο δεύτερο αδικήθηκε από τη διαιτησία. Πλέον, βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ κι αν θέλει να παραμείνει στην κούρσα του τίτλου καλείται να πάρει τη νίκη. Αναμένεται η επιστροφή ορισμένων εκ των τραυματιών της. Η Τότεναμ προέρχεται από ήττα με 2-0 από την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα Αγγλίας. Έχει χάσει έδαφος στην κούρσα για μια θέση στο επόμενο UEFA Champions League. Αισιοδοξεί, όμως, πως θα βρει τη φόρμα της. Άλλωστε, έχει νικήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, το πρόβλημά της αυτή την εποχή είναι πως η άμυνά της παρουσιάζει κενά. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες  προσφέρεται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet