ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ (20/01)

Betsson: Ενισχυμένο Παρολί με Ολυμπιακό, Αναντολού Εφές και Ερυθρό Αστέρα (20/01)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
20 Ιανουαρίου 2023 - 08:50
20/01/2023 - 08:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Betsson Combi Specials 1512.jpg

Απόψε ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική της regular season της Euroleague και στο κουπόνι δεσπόζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του προκειμένου να φτάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με ρεκόρ 13-6.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει σταθερότητα και να βάλει τέλος στα σκαμπανεβάσματα της απόδοσής του, την στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να έχει βρει ρυθμό. Στο μεταξύ, Αναντολού Εφές και Ερυθρός Αστέρας συνεχίζουν τη δική τους προσπάθεια για να εξασφαλίσουν μια θέση στα πλέι οφ του θεσμού. Προέρχονται από σημαντικές νίκες και θέλουν να προχωρήσουν στο ίδιο μονοπάτι. Ωστόσο, οι αποστολές τους απέναντι στις Μπάγερν Μονάχου και Ζαλγκίρις Κάουνας δεν είναι εύκολες.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Αναντολού Εφές-Μπάγερν Μονάχου | 19:30 | Euroleague

Στο «Sinan Erdem Sports Hall», η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου σε ματς για την 20ή αγωνιστική της Euroleague. H back to back πρωταθλήτρια έχει ρεκόρ 10-9 και παλεύει για να εξασφαλίσει μια θέση στην προνομιούχο οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Προέρχεται από σπουδαία νίκη με 80-75 επί της Μπαρτσελόνα σε ματς που «ξύπνησαν» οι Λάρκιν-Μίτσιτς. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε στα παιχνίδια της, ενώ ούτε παίζει και πολύ καλή άμυνα. Από την άλλη, όμως, διαθέτει τεράστιο επιθετικό ταλέντο που μπορεί να κρίνει οποιοδήποτε ματς. Η Μπάγερν Μονάχου, προέρχεται από ήττα με 79-71 από τη Φενέρμπαχτσε. Ήταν μαχητική, αλλά δεν κατάφερε να επικρατήσει. Με ρεκόρ 7-12, πάντως, συνεχίζει να ελπίζει πως αν βρει φόρμα ίσως να περάσει στα πλέι οφ. Ο χρόνος, όμως, κυλάει αντίστροφα για το να πετύχει αυτό και καλείται να πάρει τα πάνω της άμεσα. Η επιλογή να επιτευχθούν Over 155,5 πόντοι (με παράταση) προσφέρεται στο 1,86** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ζαλγκίρις Κάουνας-Ερυθρός Αστέρας | 20:00 | Euroleague

Στη «Zalgirio Arena», η Ζαλγκίρις κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Η Ζαλγκίρις αυτή τη σεζόν τα πηγαίνει αρκετά καλά. Έχει ρεκόρ 11-8 και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ. Βασίζεται πολύ στην έδρα της όπου έχει επτά νίκες και μόλις δύο ήττες. Επιπλέον, βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση. Μετράει τρεις σερί νίκες και πέντε στις έξι τελευταίες αγωνιστικές της διοργάνωσης. Έχει αναπτύξει μομέντουμ και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Ο Ερυθρός Αστέρας με ρεκόρ 10-9 βρίσκεται κι αυτός στο... κόλπο για την πρόκριση στα πλέι οφ. Προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με 92-68 επί της Μονακό που του δίνει κουράγιο για τη συνέχεια και κυρίως επιβεβαίωση πως μπορεί να τα βάλει με οποιαδήποτε αντίπαλο στη Euroleague και να επικρατήσει. Συνεχίζει να μην έχει τον γκαρντ Καμπάτσο στη διάθεσή του. Η νίκη του Ερυθρού Αστέρα προσφέρεται στο 2,25** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ μπασκετική προσφορά για την Euroleague

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης | 21:00 | Euroleague

Ραντεβού... κορυφής στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Ο Ολυμπιακός με ρεκόρ 12-7 υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης του 13-6. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη με 85-83 στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια. Ήταν η 3η επιτυχία του στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως συνεχίζει να μην καταφέρνει να προστατεύσει τις μεγάλες διαφορές που «χτίζει», πολλές φορές διψήφιες. Η ελπίδα είναι πως στην έδρα του (6-3 ρεκόρ) με sold out κοινό θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα στείλει μήνυμα πως και φέτος μπορεί να φτάσει στο Final 4. Η Ρεάλ Μαδρίτης, πάλι, «τρέχει» σερί τριών νικών και δεν δείχνει να τη φοβίζει οποιαδήποτε έδρα. Έχει επτά νίκες σε δέκα ματς μακριά από το γήπεδο της. Με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο πρόσφατο παρελθόν να έχουν μειωθεί το συγκρότημα του Τσους Ματέο επιδιώκει να συνεχίσει να απολαμβάνει τη... μοναξιά της κορυφής. Η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 1,71** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet