ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΑΡΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BET BUILDER (21/01)

Novibet: Άρης - Βόλος με ειδικά παικτών και ανανεωμένο Bet Builder (21/01)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
21 Ιανουαρίου 2023 - 08:10
21/01/2023 - 08:10
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Risk Free Promo_21.01_Press.jpg

Με φόντο την καθιέρωσή τους στη ζώνη των playoffs, Άρης και Βόλος διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «κίτρινοι» καλούνται να κάνουν επανεκκίνηση μετά τις δύο κολλητές εκτός έδρας ήττες με σκορ 1-0 απέναντι στον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου. Θυμίζουμε ότι θέλει να φτάσει στην τέταρτη διαδοχική εντός έδρας επικράτησή της στη Super League και να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Και παράλληλα, να προσπεράσει τον αντίπαλό της ανεβαίνοντας στην 5η θέση. 

Για να τα καταφέρει, ο 61χρονος Άγγλος τεχνικός καλείται να λύσει το μόνιμο πρόβλημα στην επίθεση. Οι Θεσσαλονικείς έχουν βρει δίχτυα μόνο σε μία από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, δυσκολεύονται αρκετά και στο δημιουργικό κομμάτι, όχι μόνο στο εκτελεστικό.

Άρης – Βόλος
1: 1.51 | X: 3.95 | 2: 6.60

Με καλή ψυχολογία, μετά από καιρό, πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη η ομάδα της Μαγνησίας. Δείχνοντας μεγάλη ανθεκτικότητα και σοβαρότητα, οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου επικράτησαν στην έδρα του Ιωνικού (1-0) και πήραν μεγάλη ανάσα στη βαθμολογία. Τα πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3) και γκολ στο πρωτάθλημα είχαν αγχώσει τον Βόλο, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην πρώτη 6άδα της Super League. 

Απόψε, θέλει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και να διατηρήσει το εξαιρετικό πρόσωπο που δείχνει φέτος όταν αγωνίζεται μακριά από το «Πανθεσσαλικό». Συγκεκριμένα, το σύνολο του Έλληνα τεχνικού μετράει 4 «διπλά», 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα μακριά από την έδρα της.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

H Super League όπως θα ήθελες να είναι!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet