SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – SUPER CHALLENGES: Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ* ΞΕΚΙΝΑ! (14/02)

bwin – Super Challenges: Η πορεία προς τα έπαθλα* ξεκινά! (14/02)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Φεβρουαρίου 2023 - 08:45
14/02/2023 - 08:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Social_1200x628 (1).jpg

Το Champions League επέστρεψε! Έπειτα από 104 ημέρες η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι εδώ με τη διεξαγωγή των αγώνων της φάσης των «16».

bwin – Build A Bet* στο Champions League! 

Ντέρμπι στο Παρίσι

Δύο από τις ομάδες που συγκαταλέγονται στα φαβορί ακόμα και για την απόκτηση του Champions League θ’ αναμετρηθούν απόψε. Στις 22:00 η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στο «Parc des Princes» την Μπάγερν Μονάχου, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι κατέλαβαν την δεύτερη θέση στον όμιλο τους, βλέποντας την Μπενφίκα να τερματίζει πρώτη και τη Γιουβέντους να συνεχίζει στο Europa League.

Οι Βαυαροί αποτέλεσαν τη μοναδική ομάδα των ομίλων που κατέγραψε έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και μοιραία τερμάτισαν στην πρώτη θέση. Οι δύο ομάδες συγκαταλέγονται στις κορυφαίες επιθετικές γραμμές του Champions League. Με 18 γκολ η Μπάγερν βλέπει μπροστά της μόνο τη Νάπολι των 20 τερμάτων, ενώ η Παρί βρήκε 16 φορές τα αντίπαλα δίχτυα! Ακόμα ένα στοιχείο που καταδεικνύει την εξαιρετική πορεία της ομάδας του Τζούλιαν Νάγκελσμαν, είναι πως σε 5 από τα 6 ματς των ομίλων δεν είδε την εστία της να παραβιάζεται!

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στην Champions League!

Θέλει να… σπάσει το ρόδι

Για πέμπτη φορά στην ιστορία τους Μίλαν και Τότεναμ θα βρεθούν αντιμέτωπες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η πρώτη ήταν  το 1972, ενώ η δεύτερη το 2011, αμφότερες σε διπλές αναμετρήσεις. Τα «σπιρούνια» διατηρούν το αήττητο με δύο νίκες. Ισόπαλα έληξαν τα άλλα δύο ματς. Την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο κατέλαβαν οι Λονδρέζοι, για να βρεθούν στις νοκ άουτ αναμετρήσεις, ενώ στον 5ο όμιλο η Μίλαν βρέθηκε στην δεύτερη θέση πίσω από την Τσέλσι. Αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, στις νίκες επέστρεψαν οι «ροσονέρι» έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες και συνολικά επτά αγώνες μακρά από τις επιτυχίες! «Βαριά» ήττα με 4-1 στην έδρα της Λέστερ γνώρισε η Τότεναμ το Σάββατο, στο τελευταίο της παιχνίδι, πριν τις υποχρεώσεις του Champions League.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet