SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – SUPER CHALLENGES: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΑΘΛΑ*! (15/02)

bwin – Super Challenges: Παιχνίδι με μεγάλα έπαθλα*! (15/02)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
15 Φεβρουαρίου 2023 - 09:52
15/02/2023 - 09:52
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Social_1200x628 (2).jpg

Στην Φλάνδρα του Βελγίου και στην κοιλάδα του ποταμού Ρουρ, μεταφέρεται απόψε το ενδιαφέρον, αναφορικά με τις αναμετρήσεις για τους «16» του Champions League. Σέντρα στις 22:00 για το Κλαμπ Μπριζ – Μπενφίκα και το Ντόρτμουντ – Τσέλσι.  

bwin – Build A Bet* στο Champions League!

Συνέχεια στο «παραμύθι»

Κλαμπ Μπριζ και Μπενφίκα αποτελούν τις ομάδες – έκπληξη του φετινού Champions League. Οι Βέλγοι σ’ έναν όμιλο που πήραν μέρος η Πόρτο, η Μπάγερ Λεβερκούζεν και η Ατλέτικο Μαδρίτης, κατάφεραν να τερματίσουν δεύτεροι και να πάρουν το «εισιτήριο», για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις. Οι «αετοί» από την άλλη τερμάτισαν 1οι αφήνοντας πίσω τους την Παρί Σεν Ζερμέν, τη Γιουβέντους και την Μακάμπι Χάιφα! Έτσι λοιπόν απόψε Κλαμπ Μπριζ και Μπενφίκα θέλουν να συνεχίσουν τοι δικό τους… παραμύθι διεκδικώντας αποτέλεσμα, που θα τους δώσει το πάνω χέρι ενόψει του παιχνιδιού στη Λισσαβόνα. Μία νίκη στα δέκα τελευταία για όλες τις διοργανώσεις μετρούν οι γηπεδούχοι, που ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 σε αυτό το γκρουπ αγώνων με τις Λέουβεν, Άντερλεχτ, Σεν Τρούιντεν και Ουνιόν Σεν – Σιλουάζ! Από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Πορτογαλίας προέρχεται η Μπενφίκα.

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στo Champions League!

Η μάχη του Ρουρ

Ντόρτμουντ και Τσέλσι παρουσιάζουν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία σε αυτό το σημείο της αγωνιστικής περιόδου, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται απόψε στην έδρα της πρώτης. Οι Βεστφαλοί βρίσκονται και πάλι σε πορεία πρωταθλητισμού στην Bundesliga, ενώ μετρούν έξι σερί νίκες για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γερμανίας! Οι «μπλε» αγνοούν εδώ και τρεις αγώνες τη νίκη, έχοντας έρθει ισόπαλοι στα τρία τελευταία με Λίβερπουλ, Φούλαμ και Γουέστ Χαμ, έχοντας σκοράρει μόνο στο ματς με τα «σφυριά»!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet