ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE! (01/03)

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League! (01/03)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
02 Φεβρουαρίου 2023 - 11:18
02/02/2023 - 11:18
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-01-03.jpg

Την ευκαιρία ν’ αυξήσει τη διαφορά της από την Μάντσεστερ Σίτι θέλει να εκμεταλλευτεί η Άρσεναλ. Νίκη… ανάσα ψάχνει κόντρα στη Γουλβς η Λίβερπουλ.

bwin – Build A Bet* στην Premier League!

Σερί… τίτλου

Οι διαδοχικές νίκες, είναι η «απάντηση» της Άρσεναλ στην εντός έδρας ήττα που υπέστη από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κανονιέρηδες» στις 15 Φεβρουαρίου ηττήθηκαν με 3-1 στο Λονδίνο, ωστόσο στη συνέχεια επικράτησαν της Άστον Βίλα και της Λέστερ.

Απόψε θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί, φιλοδοξώντας να πανηγυρίσουν μπροστά στον κόσμο τους και κόντρα στην Έβερτον! Έτσι η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα θα στείλει τη διαφορά στο +5 από τους «πολίτες» και θα τονώσει το ηθικό της ενόψει της τελικής ευθείας. Κομβικής σημασίας αποτελεί για τα «ζαχαρωτά» ο αγώνας του Λονδίνου στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία. Οι «μπλε» του Λίβερπουλ με 21 βαθμούς είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ το ένα από τα δύο «τρίποντα» που πήραν στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, ήταν κόντρα στην Άρσεναλ, στο παιχνίδι του «Goodison Park». Τουλάχιστον δύο γκολ σημείωσε η Άρσεναλ στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς που νίκησε. Τον Απρίλιο του 2021 καταγράφηκε το πιο πρόσφατο «διπλό» της Έβερτον με σκορ 1-0.  

bwin – Αξεπέραστο live στοίχημα στην Premier League!

Να σώσει ότι σώζεται

Να προλάβει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σώζοντας μίας πολύ κακή σεζόν είναι ο στόχος που απέμεινε φέτος στη Λίβερπουλ. Στην προσπάθεια που καταβάλουν οι «κόκκινοι» δεν… υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη απόψε επί της Γουλβς. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη τρεις φορές φέτος. Στο Κύπελλο Αγγλίας η Λίβερπουλ σε διπλό ματς πήρε την πρόκριση, με μία νίκη και μία ισοπαλία, ωστόσο οι «λύκοι» πλήγωσαν τους παίκτες του Κλοπ, επικρατώντας με 3-0 για την Premier League!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet