ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ, ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ (14/03)

Betsson: Ενισχυμένο Παρολί με Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ και Γουότφορντ (14/03)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Μαρτίου 2023 - 08:50
14/03/2023 - 08:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Combi-Specials-04_02.jpg

Το UEFA Champions League βρίσκεται στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της φάσης των «16». Απομένουν τέσσερα εισιτήρια για τους «8» που ψάχνουν κάτοχο και σήμερα καθορίζονται τα δύο.

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει με την Λειψία εντός έδρας και τα πάντα είναι ανοικτά μετά το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης. Μάλιστα, περιμένει τόσο δύσκολο ματς που ο προπονητής της, Πεπ Γκουαρδιόλα, απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς της να δημιουργήσουν... ατμόσφαιρα και να στηρίξουν την ομάδα.

Η Ίντερ πάει στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Πόρτο έχοντας προβάδισμα με 1-0 από την πρώτη συνάντησή τους. Ευκαιρίες για στοίχημα υπάρχουν και στην Championship με τη Γουότφορντ να κοντράρεται με την Μπέρμιγχαμ. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Γουότφορντ-Μπέρμιγχαμ | 21:45 | Championship

Στο «Vicarage Road», η Γουότφορντ παίζει με την Μπέρμιγχαμ για την 37η αγωνιστική της Championship. H Γουότφορντ ακόμη παραμένει στο... κόλπο της εισόδου στα πλέι οφ ανόδου, αλλά δεν έχει μεγάλο περιθώριο λάθους. Έχοντας αλλάξει πρόσφατα προπονητή και προσλάβει τον Κρις Γουάιλντερ στη θέση του Σλάβεν Μπίλιτς, προσπαθεί να βρει τον εαυτό της, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εδώ και τρία σερί ματς δεν έχει νίκη (0-1-2), ενώ δεν κατάφερε και να σκοράρει. Σε σύγκριση με την Μπέρμιγχαμ, πάντως, διαθέτει περισσότερη ποιότητα. Η Μπέρμιγχαμ, από τη μεριά της, δεν απειλείται άμεσα με υποβιβασμό, αλλά θέλει να «σφραγίσει» την παραμονή της το συντομότερο δυνατό. Παρουσιάζεται βελτιωμένη καθώς είναι αήττητη στα δύο τελευταία παιχνίδια της (1-1-0). Ο άσος προσφέρεται στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson.

Μάντσεστερ Σίτι-Λειψία | 22:00 | UEFA Champions League

Στο «Etihad», η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λειψία για τη δεύτερη αναμέτρησή τους στο πλαίσιο της φάσης των «16» του UEFA Champions League. Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 1-1. Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες (στις τρεις τελευταίες δεν δέχθηκε γκολ) και είναι αήττητη εδώ και οκτώ σερί ματς (6-2-0). Έχουν επιστρέψει ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν το προηγούμενο διάστημα και δείχνει να πατάει καλά στα πόδια της. Επιπλέον, να σημειώσουμε πως εντός έδρας στο UEFA Champions League είναι αήττητη από το 2018. Η Λειψία, από τη μεριά της, ξέρει πως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη Μάντσεστερ Σίτι με την ταχύτητά της και το πρέσινγκ της. Εδώ που έχει φέρει τη σειρά, δεν έχει τίποτα να χάσει, αλλά πάρα πολλά να κερδίσει και θα μπει στο ματς με το... μαχαίρι στα δόντια για να κάνει την έκπληξη, παρόλο που αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες. Το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,62** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Πόρτο-Ίντερ | 22:00 | UEFA Champions League

Στο «Estadio Do Dragao», η Πόρτο φιλοξενεί την Ίντερ για τη δεύτερη αναμέτρησή τους για τους «16» του UEFA Champions League. Στο πρώτο ματς, η Ίντερ επικράτησε με 1-0. Η Πόρτο «ποντάρει» πολλά στη δύναμη της έδρας της για να κάνει την ανατροπή. Αυτή τη σεζόν έχει νικήσει εκεί μέσα και την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1) και τη Λεβερκούζεν (2-0), αλλά από την άλλη έχασε με 4-0 από την Κλαμπ Μπριζ. Αυτή την περίοδο έχει πάρει τα πάνω της μιας και προέρχεται από δύο απανωτές επιτυχίες, αν και η άμυνά της παραμένει ευάλωτη. Λείπει ο χαφ Οτάβιο. Η Ίντερ, από την πλευρά της, υπέστη ήττα με 2-1 από την Σπέτσια για τη Serie A και αυτό χάλασε το καλό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στο εσωτερικό της. Άρχισαν και πάλι οι φήμες περί αλλαγής προπονητή και αλλαγών στο ρόστερ εξαιτίας της αστάθειας της ομάδας που πάνω που δείχνει να βρίσκει ρυθμό, έρχεται μια ήττα και την στέλνει πίσω στην... αφετηρία. Το διπλό προσφέρεται στο 2,63** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet