PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – SUPER CHALLENGES: Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ* ΞΕΚΙΝΑ ΕΔΩ! (14/03)

bwin – Super Challenges: Η πορεία προς τα έπαθλα* ξεκινά εδώ! (14/03)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Μαρτίου 2023 - 08:45
14/03/2023 - 08:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-14-03.jpg

Ολοκληρώνεται σταδιακά το «παζλ» των ομάδων που συμπληρώσουν την φάση των προημιτελικών του Champions League.

Στις 22:00 θα διεξαχθούν οι δεύτεροι αγώνες των «16» στα ζευγάρια Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία και Πόρτο – Ίντερ.

Από την ίδια… αφετηρία

Στο «Etihad» η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Λειψία. Ωστόσο και σύμφωνα με όσα είδαμε στο πρώτο ματς, μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο των «πολιτών». Οι δύο ομάδες στη Γερμανία αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τον Γιόσκο Γκβάρντιολ, παίκτη που φέρεται να έχει στη μεταγραφική της λίστα και η Σίτι, να ισοφαρίζει το γκολ του Μαχρέζ. Αυτό αποτέλεσε το τρίτο τέρμα του Αλγερινού εξτρέμ επί της Λειψίας σε ισάριθμες αναμετρήσεις! Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκάθαρο στόχο να προκριθούν για πέμπτη στη σειρά σεζόν στα προημιτελικά, «πατώντας» και στη σύντομη παράδοση που έχουν κόντρα στη Λειψία. Κι αυτό γιατί στο μοναδικό ματς που διεξήχθη στο Μάντσεστερ επικράτησαν τον Σεπτέμβριο του 2021 με 6-3!

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Champions League!

Να υπερασπιστεί το προβάδισμα

Στο «Dragao» και μπροστά στον κόσμο της Πόρτο, η Ίντερ θέλει να πανηγυρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι «νερατζούρι» στο πρώτο ματς κόντρα στους «δράκους», επικράτησαν με 1-0. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και το 2005 για τη φάση των «16» του Champions League. Τότε η Ίντερ είχε πάρει την πρόκριση με μία ισοπαλία στο παιχνίδι της Πορτογαλίας και την επικράτηση με 3-1 στο ματς του Μιλάνου. Εκτός διεκδίκησης του τίτλου στη Serie A βρίσκεται η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, που πλέον αναζητά μία σπουδαία πορεία στην Ευρώπη. Περίπου στην ίδια κατάσταση βαδίζουν και οι Πορτογάλοι, αφού η διαφορά από την κορυφή και την Μπενφίκα στο πρωτάθλημα είναι πλέον στους δέκα βαθμούς!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet