ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ (17/03): ΣΑΚΚΑΡΗ, PREMIER LEAGUE ΚΑΙ ΝΒΑ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ PAMESTOIXIMA.GR!

Αγώνες Σήμερα (17/03): Σάκκαρη, Premier League και ΝΒΑ στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Μαρτίου 2023 - 07:50
17/03/2023 - 07:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ps-17-03.jpg

Όλη την αθλητική δράση της Παρασκευής (17/03) τη ζεις στο έπακρο στην ανανεωμένη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr!

Και τένις, και μπάσκετ, και ποδόσφαιρο! Το πρόγραμμα της Παρασκευής (17/03) είναι πλούσιο και στο νέο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία Σάκκαρη ζει μεγάλες στιγμές, καθώς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells, όπου και θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα (18/03, 00:00), για μια θέση στον τελικό.

Οι δύο αθλήτριες τίθενται αντιμέτωπες για 8η φορά, με την Σαμπαλένκα να προηγείται 4-3 και να έχει τον «αέρα» της νικήτριας του Australian Open. Την τελευταία φορά, πάντως, που συναντήθηκαν, νικήτρια από το court έφυγε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, στο WTA Finals (2021).

Μαρία Σάκκαρη-Αρίνα Σαμπαλένκα στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα**

Στην Αγγλία, το Νότιγχαμ Φόρεστ-Νιουκάστλ ανοίγει την αυλαία (17/03, 22:00) της 28ης αγωνιστικής της Premier League. Η Νιουκάστλ βρίσκεται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας (5η, 44β.) και προέρχεται από τη νίκη επί της Γουλβς (2-1).

Από την άλλη, η Νότιγχαμ Φόρεστ απέχει δύο βαθμούς από τον υποβιβασμό και χρειάζεται τη νίκη πάση θυσία. Στην έδρα της τουλάχιστον φαίνεται να τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά, αφού 20 από τους 26 βαθμούς της τους έχει πάρει στο "City Ground".

Νότιγχαμ Φόρεστ-Νιουκάστλ στο Pamestoixima.gr με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Και ΝΒΑ έχει η βραδιά, καθώς οι Λος Άντζελες Λέικερς υποδέχονται τους Ντάλας Μάβερικς (18/03, 04:30). Οι «λιμνάνθρωποι» βρίσκονται στην 9η θέση της δυτικής περιφέρειας (34-36), ενώ η ομάδα του Τζέισον Κιντ είναι ακριβώς από πάνω, στην 8η (35-35).

Οι Λέικερς θα αντιμετωπίσουν τους Μάβερικς χωρίς τον σταρ τους, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ η συμμετοχή του Άντονι Ντέιβις είναι αμφίβολη. Από την άλλη, βέβαια, θα λείπουν και οι «αστέρες» του Ντάλας, αφού εκτός είναι οι Λούκα Ντόντσιτς - Καϊρί Ίρβινγκ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μαρκίφ Μόρις, Τζαβέιλ ΜακΓκι και Τιμ Χάρνταγουεϊ.

Λέικερς-Μάβερικς στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα** και Live Streaming

Η νέα εποχή του Pamestoixima.gr ξεκίνησε και έφερε μαζί της το ανανεωμένο Weekly Pass Extreme, για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο τη δράση και την εξέλιξη όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων του κόσμου!

Το αναβαθμισμένο Weekly Pass Extreme είναι ένα σούπερ πρόγραμμα ανταμοιβής* για όλους, μέσα από το οποίο μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα* και να διασκεδάζεις όποτε το επιθυμείς!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο νέο, ανανεωμένο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα - Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet