ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SUPER LEAGUE: PLAYOFFS ΚΑΙ PLAYOUTS ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ PAMESTOIXIMA.GR! (18/03)

Super League: Playoffs και playouts στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr! (18/03)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
18 Μαρτίου 2023 - 08:55
18/03/2023 - 08:55
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
aek pao super league 18-03 (1).jpg

Η νέα πλατφόρμα του Pamestoixima.gr σε περιμένει για ατελείωτη δράση με τα playoffs και playouts της Super League!

Playoffs που θα βγάλουν πρωταθλητή. Playouts που θα κρίνουν την παραμονή. Η Super League μπαίνει στην τελική της ευθεία και η αδρεναλίνη «χτυπάει» κόκκινο!

Έξι ομάδες θα παλέψουν για τον τίτλο της χρονιάς και οκτώ για την επιβίωσή τους. Και στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το παιχνίδι είναι προσαρμοσμένο σε σένα, με ακόμα δυνατότερες επιλογές!

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα playouts αρχίζουν σήμερα (18/03) με τα Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (17:00), ΟΦΗ-Λεβαδειακός (17:30), Ατρόμητος-Ιωνικός (19:30) και Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα (21:00).

Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται, αφού μπαράζ δεν υπάρχουν φέτος, και οι ομάδες θα πρέπει να παλέψουν πολύ, για να μην είναι μεταξύ των δύο που θα υποβιβαστούν. Ιωνικός, Λαμία και Λεβαδειακός κινδυνεύουν είναι οι ομάδες που κινδυνεύουν περισσότερο και στο χέρι τους είναι να ανατρέψουν την κατάσταση. Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στο +6 από τη ζώνη υποβιβασμού και οι Παναιτωλικός - Ατρόμητος στο +11.

Η βαθμολογία:
Παναιτωλικός 29
Ατρόμητος 29
ΟΦΗ 26
Αστέρας Τρίπολης 25
ΠΑΣ Γιάννινα 23
Ιωνικός 18
Λαμία 17
Λεβαδειακός 17

Από την άλλη, τα playoffs κάνουν σέντρα την Κυριακή (19/03) και στο επίκεντρο είναι το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (21:30) κι η μονομαχία Άρη-ΠΑΟΚ (19:00), με τον Ολυμπιακό να έχει θεωρητικά πιο εύκολο έργο στην έδρα του Βόλου (17:30).

Σχετικά με το μεγάλο ματς στην "OPAP Arena", ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σάρλια, ενώ ελπίδες να προλάβει έχει ο Σπόραρ. Από την άλλη, αγώνα δρόμου για την «Ένωση» δίνουν οι Γκαρσία - Μουκουντί, ενώ ο Βίντα θα είναι εκτός, καθώς συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έχει ηττηθεί (1-3) μόνο από τον Ολυμπιακό στην έδρα της, την τελευταία αγωνιστική της Super League, ενώ όταν είχε υποδεχθεί το «τριφύλλι» για το πρωτάθλημα, είχε επικρατήσει με 1-0.

Όσον αφορά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, η συμμετοχή του Ίνγκασον είναι εξαιρετικά αμφίβολη για τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να τον καλύψει ο Κάργας. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Λούκας Ρουπ για τους «κίτρινους».

Η βαθμολογία:
Παναθηναϊκός 61
ΑΕΚ 59
Ολυμπιακός 56
ΠΑΟΚ 54
Άρης 40
Βόλος 39

Τα playoffs της Super League στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με Ενισχυμένη Απόδοση** στο Τελικό Αποτέλεσμα

Η νέα εποχή του Pamestoixima.gr ξεκίνησε και έφερε μαζί της το ανανεωμένο Weekly Pass Extreme, για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο τη δράση και την εξέλιξη όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων του κόσμου!

Το αναβαθμισμένο Weekly Pass Extreme είναι ένα σούπερ πρόγραμμα ανταμοιβής* για όλους, μέσα από το οποίο μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα* και να διασκεδάζεις όποτε το επιθυμείς!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο νέο, ανανεωμένο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα - Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet