COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow PAMESTOIXIMA.GR: ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Pamestoixima.gr: Τι μας άρεσε από τη νέα πλατφόρμα

Sentragoal Team
Sentragoal Team
20 Μαρτίου 2023 - 17:34
20/03/2023 - 17:34
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Pamestoixima.gr Τι μας άρεσε από τη νέα πλατφόρμα.jpg

Το νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ!

To αθλητικό στοίχημα στο Pamestoixima.gr περνάει σε νέα εποχή, με τη νόμιμη στοιχηματική να λανσάρει τη νέα, ανανεωμένη, πλατφόρμα της στο κοινό της. Το πιο βασικό είναι ότι η πλατφόρμα χαρακτηρίζεται πλέον ως (πολύ) πιο γρήγορη και εύχρηστη, με εύκολη πλοήγηση σε desktop, κινητό και apps και διαθέτει νέες δυνατότητες.

Το νέο Pamestoixima.gr λειτουργεί υπό την αιγίδα της OpenBet, του παγκόσμιου ηγέτη στα ολοκληρωμένα συστήματα αθλητικού στοιχήματος και online gaming. Η OpenBet εξυπηρετεί μια πελατειακή βάση από κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια, την καινοτομία και την προηγμένη τεχνολογία, προσφέροντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους χρήστες.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα πλατφόρμα του Pamestoixima.gr συνοδεύεται κι από νέες προσθήκες, τις οποίες θα αναλύσουμε ευθύς αμέσως.

Μία πολύ σημαντική δυνατότητα, που βρίσκεται πλέον στα χέρια των χρηστών του Pamestoixima.gr, είναι το αυτόματο (auto) και το μερικό (partial) cash out*. Με το αυτόματο cash out*, ο παίκτης μπορεί να ορίσει από την αρχή το ποσό στο οποίο θέλει να «κλείσει» αυτόματα το δελτίο του, ένα ποσό που φυσικά δεν μπορεί να ξεπερνάει τη συνολική αξία του δελτίου.

Σε ό,τι αφορά το μερικό cash out*, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να αποσύρει ένα μέρος των κερδών του και να αφήσει το υπόλοιπο δελτίο να «τρέχει», με την ασφάλεια πως ό,τι και να συμβεί στη συνέχεια δεν θα χάσει ολόκληρο το ποντάρισμα.

Η νέα καινοτόμα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να δημιουργήσει διαφορετικά κουπόνια για άμεση πρόσβαση, για παράδειγμα ένα κουπόνι με τις διοργανώσεις που παρακολουθεί (My Coupon 1) κι άλλο ένα με τα διαφορετικά πρωταθλήματα που συνηθίζει να στοιχηματίζει.

Το Pamestoixima.gr προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες των παικτών και προσφέρει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καινοτομία. Καθημερινά, προσφέρει τη 10άδα των παιχνιδιών που συγκεντρώνουν τους μεγαλύτερους τζίρους, μαζί με τη σχετική αγορά και απόδοση του σημείου.

Το live streaming* δεν είναι κάτι καινούργιο στο Pamestoixima.gr, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι παύει να εξελίσσεται. Με τη νέα πλατφόρμα, το ζωντανό βίντεο στο live στοίχημα γίνεται πιο ποιοτικό, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα δημοφιλών διοργανώσεων (π.χ. La Liga, Ligue 1, ΝΒΑ).

Η νέα πλατφόρμα του Pamestoixima.gr χαρακτηρίζεται από τον ταχύτατο χρόνο απόκρισης στα «κλικ» του παίκτη, που θέλει να φτιάξει το δελτίο του σε μικρό χρονικό διάστημα. Τόσο το site όσο και το app, έχουν μεταβεί από τη «σκοτεινή» προηγούμενη έκδοση, σε ένα πιο ξεκούραστο, λευκό background με γαλάζιες και γκρι αποχρώσεις.

Συμπέρασμα

Το ανανεωμένο Pamestoixima.gr παίρνει θετικό βαθμό στον τομέα των αλλαγών, δείχνοντας ότι λαμβάνει υπόψιν του τα «θέλω» των παικτών για πιο γρήγορη και άνετη πλοήγηση, με την προσθήκη νέων δυνατοτήτων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet