PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΤΟ ΝΕΟ PAMESTOIXIMA.GR ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ PARTIAL & AUTO CASH OUT*!

Το νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ με Partial & Auto Cash Out*!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
21 Μαρτίου 2023 - 15:43
21/03/2023 - 15:43
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Το νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ με Partial & Auto Cash Out.jpg

Η νέα εποχή του Pamestoixima.gr ξεκίνησε!

Η ανανεωμένη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr βρίσκεται στη διάθεση των χρηστών, με ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση, βελτιωμένο χρόνο απόκρισης και νέες δυνατότητες!

Μία σημαντική προσθήκη στο νέο Pamestoixima.gr αποτελεί ξεκάθαρα η παρουσία του αυτόματου (auto) και του μερικού cash out* (partial), λειτουργίες οι οποίες ανεβάζουν επίπεδο την πλατφόρμα και έρχονται σε πλήρη ταύτιση με τα «θέλω» του παίκτη.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με το «τι είναι το cash out» ή αλλιώς «κλείσιμο στοιχήματος». Είναι μια λειτουργία που παρέχουν οι στοιχηματικές εταιρίες και δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να κλείσουν το ανοιχτό δελτίο τους πριν την ολοκλήρωση του αθλητικού γεγονότος στο οποίο έχουν ποντάρει. Με άλλα λόγια, η στοιχηματική δίνει στον παίκτη ένα χρηματικό ποσό και κατά μια έννοια του «αγοράζει» το δελτίο. Το ποσό αυτό εξαρτάται από κάποιους σημαντικούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα από το τρέχον σκορ, τον χρόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και το συνολικό επιστρεφόμενο ποσό. Το ποσό που μπορεί να λάβει ο παίκτης διαφοροποιείται συνεχώς, όμως ποτέ δεν μπορεί να ξεπεράσει το συνολικό κέρδος του δελτίου.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το auto cash out* ορίζουμε εμείς το ποσό στο οποίο θέλουμε να κλείσει το δελτίο μας, πριν από την έναρξη του στοιχήματος. Εάν κατά τη διάρκεια του στοιχήματος το προσφερόμενο ποσό του cash out* ισοφαρίσει ή ξεπεράσει το ποσό που δηλώσαμε εξ αρχής, τότε το δελτίο θα κλείσει αυτόματα (ακόμη κι αν δεν είμαστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό μας). 

Πρόκειται για μια εξελιγμένη μορφή cash out*, που έρχεται για να «λύσει» τα χέρια των παικτών. Με το partial cash out*, μπορούμε να κλείσουμε ένα μέρος του στοιχήματος, αφήνοντας το υπόλοιπο να «τρέχει» μέχρι να διευθετηθεί η αγορά.

Παράδειγμα

Ποντάρουμε 50€ στη νίκη της ομάδας μας (σε απόδοση 3.00) και η οποία προηγείται με 2-0 στο πρώτο ημίωρο. Τότε ο bookmaker μάς προσφέρει για πρόωρο κλείσιμο ένα ποσό γύρω στα 75-80€. Εμείς μπορούμε να ασφαλίσουμε το αρχικό μας ποντάρισμα, κάνοντας cash out τα 50€ και να αφήσουμε τα υπόλοιπα 25-30€ (αναλόγως πόσα προσφέρονται) ως ανοιχτό bet (με την αρχική απόδοση).

Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να κάνουμε και πάλι cash out (αυτόματο ή και μερικό), όποια στιγμή θέλουμε. Ασφαλίζοντας το αρχικό μας ποντάρισμα, δεν θα έχουμε το άγχος πιθανής ανατροπής στο σκορ.

Μετά το «παραδοσιακό» cash out*, το αυτόματο και το μερικό cash out* έρχονται να συμπληρώσουν την τριάδα επιλογών στη νέα πλατφόρμα του Pamestoixima.gr, η οποία συγκαταλέγεται πλέον στις στοιχηματικές εταιρίες που έχουν στη «φαρέτρα» τους το πλήρες cash out* για τον παίκτη και με αυτή την προσθήκη

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet