COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2024: ΣΤΟ PAMESTOIXIMA.GR ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟ WEEKLY PASS EXTREME! (22/03)

Προκριματικά Euro 2024: Στο Pamestoixima.gr παίρνεις εισιτήριο για τη δράση με το Weekly Pass Extreme! (22/03)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
22 Μαρτίου 2023 - 07:50
22/03/2023 - 07:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
weekly pas extreme image.jpg

Όλες οι αναμετρήσεις για τα Προκριματικά Euro 2024 παίζουν δυνατά στο Pamestoixima.gr κι εσύ μπαίνεις στη δράση με το Weekly Pass Extreme!

Πρεμιέρα αύριο (23/03) για τα Προκριματικά Euro 2024 και το ενδιαφέρον για τις ομάδες που θα βρεθούν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση αρχίζει! Συνολικά 53 ομάδες, χωρισμένες σε 10 ομίλουν, θα παλέψουν για τη θέση τους στον ευρωπαϊκό θεσμό, μέχρι τον Μάρτιο του 2024.

Το πρόγραμμα αρχίζει την Πέμπτη (23/03) με οκτώ παιχνίδια, μεταξύ των οποίων δεσπόζουν τα Ιταλία-Αγγλία και το Δανία-Φινλανδία.

Η Εθνική μας μπαίνει στη «μάχη» την Παρασκευή (24/03, 21:45) και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Γιβραλτάρ. Την ίδια στιγμή, η Σερβία θα υποδεχθεί τη Λιθουανία, η Σουηδία το Βέλγιο, η Τσεχία την Πολωνία και η Γαλλία την Ολλανδία.

Το Σάββατο (25/03) η πρώτη αγωνιστική των προκριματικών ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Ισπανία-Νορβηγία και Κροατία-Ουαλία να ξεχωρίζουν.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ανανεωμένη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με ακόμα δυνατότερες επιλογές!

Οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2024 σε περιμένουν με δυνατές αποδόσεις*, ενώ την ίδια στιγμή έχεις τον απόλυτο έλεγχο του στοιχήματος στα χέρια σου, με τις επιλογές full, auto και partial cash out, για να κλείνεις το δελτίο σου με όποιο τρόπο θες εσύ!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις μακροχρόνιες αγορές* για τους νικητές των δέκα ομίλων, αλλά και για τις ομάδες που θα βρεθούν στη δεύτερη θέση.

Η νέα εποχή του Pamestoixima.gr ξεκίνησε και έφερε μαζί της το ανανεωμένο Weekly Pass Extreme, για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο τη δράση και την εξέλιξη όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων του κόσμου!

Το αναβαθμισμένο Weekly Pass Extreme είναι ένα σούπερ πρόγραμμα ανταμοιβής* για όλους, μέσα από το οποίο μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα* και να διασκεδάζεις όποτε το επιθυμείς!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο νέο, ανανεωμένο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα - Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet