COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΙΤΑΛΙΑ, ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΛΟΒΑΚΙΑ (23/03)

Betsson: Ενισχυμένο Παρολί με Ιταλία, Δανία και Σλοβακία (23/03)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
23 Μαρτίου 2023 - 08:50
23/03/2023 - 08:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Combi-Specials-12_2.jpg

Απόψε ανοίγει η αυλαία των προκριματικών του EURO 2024 και με το... καλησπέρα το πρόγραμμα προσφέρει μια συναρπαστική αναμέτρηση. Ιταλία-Αγγλία, το ζευγάρι του τελικού προηγούμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κοντράρεται με στόχο να κάνει μια καλή αρχή στη διαδικασία.

Η Ιταλία μετά την απουσία της από το Παγκόσμιο Κύπελλο θέλει να δείξει πως ανήκει στην ελίτ κάτι που εν μέρει έκανε με την εξασφάλιση της συμμετοχή της στο Final-4 του UEFA Nations League. Η Αγγλία θα επιδιώξει να αποδείξει πως μπορεί να ξεπεράσει δύσκολες αντιπάλους. Η Δανία, πάλι, παίζει με τη Φινλανδία αναζητώντας εκ νέου τον καλό εαυτό της μετά την αποτυχία της στο Μουντιάλ 2022. 

Η Σλοβακία, από τη μεριά της, καλωσορίζει το Λουξεμβούργο γνωρίζοντας πως είναι το φαβορί, αλλά επίσης ξέρει πως η αντίπαλός της έχει κάνει πολλά βήματα προς τα μπροστά τα τελευταία χρόνια και είναι ανταγωνιστική. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Ιταλία-Αγγλία | 21:45 | Προκριματικά UEFA EURO 2024

Στο «Stadio Diego Armando Maradona», η Ιταλία φιλοξενεί την Αγγλία στην πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου των προκριματικών του UEFA EURO 2024. Η Ιταλία αφότου νίκησε στα πέναλτι την Αγγλία και κατέκτησε το EURO το 2021 έχει σκαμπανεβάσματα. Έμεινε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά έδειξε την ποιότητά της στο UEFA Nations League παίρνοντας εισιτήριο για το Final-4. Ο προπονητής Ρομπέρτο Μαντσίνι ακόμη βρίσκεται σε φάση δοκιμών καθώς προχωρά η ανανέωση του ρόστερ. Το μεγάλο πρόβλημα βρίσκεται στην επίθεση. Η Αγγλία, από τη μεριά της, προέρχεται από μια μέτρια προς καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου έμεινε εκτός στους «8» από τη Γαλλία. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική κόντρα σε μια από τις... μεγάλες εθνικές ομάδες, κάτι που δεν έχει καταφέρει από το προηγούμενο EURO όταν νίκησε τη Γερμανία. Σημαντικό πλήγμα η απουσία του φορμαρισμένου φορ Μάρκους Ράσφορντ. Ο άσος προσφέρεται στο 2,86** στην πλατφόρμα της Betsson.

Δανία-Φινλανδια | 21:45 | Προκριματικά UEFA EURO 2024

Στο «Parken», η Δανία υποδέχεται την Φινλανδία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 8ου ομίλου των προκριματικών του UEFA EURO 2024. Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει η Δανία μετά τη μεγάλη αποτυχία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είχε πάει με όνειρα να πρωταγωνιστήσει και δεν πέρασε καν τη φάση των ομίλων. Παρά το... πισωγύρισμα, ο προπονητής Κάσπερ Χιούλμαντ παρέμεινε στο πόστο του και το ρόστερ της ομάδας δεν υπέστη σημαντικές αλλαγές. Διατηρούνται οι αμφιβολίες για την επίθεση, ενώ η απουσία του ηγέτη της, του μέσου Κρίστιαν Έρικσεν σαφώς επηρεάζει το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της. Η Φινλανδία, στο μεταξύ, βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία. Πρόκειται για μια ανταγωνιστική ομάδα που έχει ανεβάσει το επίπεδό της τα τελευταία χρόνια και στοχεύει να παραμείνει σε αυτό το μονοπάτι. Μπορεί να μην έχει κάποιον... αστέρα, αλλά η ομαδική δουλειά είναι η «σημαία» της. Το Under 2,5 προσφέρεται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Σλοβακία-Λουξεμβούργο | 21:45 | Προκριματικά UEFA EURO 2024

Στην «CITY Arena», η Σλοβακία αντιμετωπίζει το Λουξεμβούργο για την πρώτη αγωνιστική του 10ου ομίλου των προκριματικών του UEFA EURO 2024. H Σλοβακία βρίσκεται ακόμη στην αρχή μιας νέας διαδικασίας υπό τις οδηγίες του Ιταλού προπονητή Φραντσέσκο Καλτσόνε. Διαθέτει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες που πρωταγωνιστούν σε κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια αυτές οι μονάδες δεν έχουν γίνει ένα ισχυρό σύνολο. Επιπλέον, υπάρχει έλλειψη ταλέντου στην επίθεση. Ωστόσο, φιλοδοξεί πως θα βρει το δρόμο της και τη... συνταγή ώστε να φτάσει στην πρόκριση. Το Λουξεμβούργο, τώρα, είναι μια ομάδα που έχει κάνει πολλά και μεγάλα βήματα τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι αδύναμο όπως στο παρελθόν. Η σταθερότητα που προσφέρει η παρουσία του κόουτς Λουκ Χολτς (από το 2010 στο πόστο) παίζει σημαντικό ρόλο. Πρόκειται, δε, για ένα αρκετά νεανικό σύνολο που παίζει με ενθουσιασμό. Ο άσος προσφέρεται στο 1,56** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet