ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ (28/03)

Betsson: Ενισχυμένο Παρολί με Ισπανία, Ελβετία και Ρουμανία (28/03)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Μαρτίου 2023 - 08:50
28/03/2023 - 08:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Betsson-28-03.jpg

Μια ακόμη συναρπαστική αγωνιστική προσφέρουν τα προκριματικά του EURO 2024 με την αποψινή να είναι η τελευταία ημέρα δράσης του αυτού του «παραθύρου».

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Γλασκώβη όπου η Σκωτία παίζει με την Ισπανία. Αμφότερες άρχισαν με εύκολες νίκες και πολύ καλές εμφανίσεις τις υποχρεώσεις τους στο πρώτο γκρουπ και τώρα θα επιχειρήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην πρόκριση.

Η Ελβετία, στο μεταξύ, αντιμετωπίζει το Ισραήλ και θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε κόντρα στη Λευκορωσία (5-0) και να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πετύχει τη δεύτερη νίκη της. Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και η Ρουμανία που παίζει με την Λευκορωσία και λογαριάζεται ως το φαβορί για να επικρατήσει. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Σκωτία-Ισπανία | 21:45 | Προκριματικά UEFA EURO 2024

Στο «Hampden Park», η Σκωτία υποδέχεται την Ισπανία για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου των προκριματικών του UEFA EURO 2024. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς της Σκωτίας που προέρχεται από νίκη με 3-0 επί της Κύπρου, ένα ματς όπου έπαιξε πολύ καλά. Η Σκωτία τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα και νιώθει ικανή να κοιτάξει στα... μάτια τις κορυφαίες εθνικές ιδίως μπροστά στο κοινό της. Η Ισπανία, από τη μεριά της, νίκησε με 3-0 τη Νορβηγία που δεν είχε τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ήταν θετικό το ντεμπούτο του καινούριου προπονητή της, Λουίς δε λα Φουέντε, ενώ έδειξε να προσαρμόζεται καλά στην αλλαγή παιχνιδιού. Η Ισπανία προσπαθεί να παραμείνει πρωταγωνίστρια, αλλά παίζοντας πιο άμεσα. Είναι ένα σημαντικό τεστ για εκείνη το ματς με την Σκωτία. Το διπλό προσφέρεται στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ελβετία-Ισραήλ | 21:45 | Προκριματικά UEFA EURO 2024

Στο «Stade de Geneve», η Ελβετία φιλοξενεί το Ισραήλ για τη δεύτερη αγωνιστική του 9ου ομίλου των προκριματικών του UEFA EURO 2024. Η Ελβετία εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της. Νίκησε με 5-0 την Λευκορωσία σε ουδέτερο γήπεδο στην Σερβία. Είναι η πιο δυνατή και ποιοτική ομάδα του γκρουπ και θέλει να το δείξει και κόντρα σε υψηλότερο ανταγωνισμό. Αναμένονται ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα, αλλά ο σκοπός του προπονητή Μουράτ Γιακίν είναι να διατηρήσει την επιθετική ταυτότητα του συγκροτήματος. Το Ισραήλ έμεινε στο 1-1 με το Κόσοβο. Κάνει μια νέα προσπάθεια με αρκετούς νεαρούς παίκτες και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση είναι αναμενόμενα. Ωστόσο, στο εσωτερικό του υπάρχει η εντύπωση πως θα έπρεπε να πάει καλύτερα. Τώρα, έχει μια δύσκολη αποστολή. Να... ρεφάρει κόντρα στην καλύτερη ομάδα του γκρουπ. Το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Ρουμανία-Λευκορωσία | 21:45 | Προκριματικά UEFA EURO 2024

Στην «Arena Nationala», η Ρουμανία κοντράρεται με την Λευκορωσία για τη δεύτερη αγωνιστική του 9ου ομίλου των προκριματικών του UEFA EURO 2024. Η Ρουμανία, αν και δυσκολεύτηκε κάπως έκανε το αναμενόμενο και επικράτησε με 2-0 της Ανδόρας εκτός έδρας. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία 1-1 στο Ισραήλ-Κόσοβο έχει αποκτήσει προβάδισμα στην κούρσα για την πρόκριση επί των δύο μεγαλύτερων ανταγωνιστών της μιας και στο γκρουπ ξεχωρίζει η Ελβετία. Οπότε απόψε θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και την ανώτερη ποιότητά της σε σύγκριση με αυτή που έχει η Λευκορωσία ώστε να κάνει βήμα προς την πρόκριση. Η Λευκορωσία προέρχεται από βαριά ήττα με 5-0 από την Ελβετία. Θα επιχειρήσει να βελτιωθεί σε κάθε τομέα του παιχνιδιού και ιδίως στην άμυνα. Το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet