ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow STOIXIMAN SUPER LEAGUE: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗ STOIXIMAN! (01/04)

Stoiximan Super League: Η απόλυτη εμπειρία στη Stoiximan! (01/04)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Απριλίου 2023 - 09:00
01/04/2023 - 09:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
SUPER LEAGUE (1).png

Προσκλήσεις, Seri, , Cosmote TV, Ημερολόγιο, Social Media. H εμπειρία των συναρπαστικών Playoffs & Playouts απογειώνεται στην Stoiximan!

Διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες τέλος. Η Stoiximan Super League είναι και πάλι στη σέντρα και όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα τις τρεις σερί αγωνιστικές σε μία εβδομάδα στα Playoffs με σούπερ ντέρμπι όπως το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακος. Μαζί και δύο αγωνιστικές Playouts όπου οι μάχες για την παραμονή στην κατηγορία αναμένονται συναρπαστικές!

Κάπου εδώ έρχεται η Stoiximan, ο μεγάλος χορηγός του ελληνικού πρωταθλήματος και απογειώνει αυτή την εμπειρία έχοντας ετοιμάσει ό,τι χρειάζεται ένας φίλαθλος για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια, είτε στο γήπεδο είτε στον καναπέ του.

Τώρα μπορείς να παρακολουθήσεις τα Playoffs, τα Playouts  και όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV με μία εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας από την Stoiximan!

Μία μηνιαία συνδρομή* δώρο που περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΟΦΗ, του Ιωνικού, του Παναιτωλικού και της Λαμίας, όπως και όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV που περιλαμβάνει- μεταξύ άλλων- τις νοκ-άουτ αναμετρήσεις του Champions League, του Europa League και του Conference League αλλά και το ΝΒΑ!

Το αγαπημένο Seri, το παιχνίδι διλλημάτων της Stoiximan με δωρεάν* συμμετοχή είναι και πάλι εδώ! Μπάλα, παιχνίδι και σωστές προβλέψεις, είναι η συνταγή που μπορεί να χαρίσει έως 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* στη διάρκεια των playoffs & των playοuts της Stoiximan Super League, μαζί με χρηματικά έπαθλα για μια σειρά από νικητές που θα έχουν τις περισσότερες νίκες!

To Seri επέστρεψε στη Stoiximan με έπαθλο έως 1.000.000€* & εγγυημένα 200.000€* χρηματικά έπαθλα!

Ήρθε το tickets.stoiximan.gr για να σε στείλει στα γήπεδα της Stoiximan Super League στα ματς των Playoffs & των Playouts! Η Stoiximan, μεγάλος χορηγός του ελληνικού πρωταθλήματος,μοιράζει σε ΚΑΘΕ αναμέτρηση μία διπλή VIP πρόσκληση και διπλές προσκλήσεις!

Πού γίνονται όλα αυτα; Στο tickets.stoiximan.gr όπου μπορείς να πάρεις μέρος για τις προσκλήσεις σε όποια παιχνίδια επιθυμείς! 

Την ώρα που η αγωνία σε Playoffs & Playouts κορυφώνεται, μπορείς να έχεις στο ημερολόγιό σου το πότε γίνονται οι αγώνες που σε ενδιαφέρουν

Επιλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και λαμβάνεις ενημερώσεις για το αναλυτικό πρόγραμμά τους μαζί με ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για της αναμετρήσεις!

Τώρα η Stoiximan Super League στο ημερολόγιό σου πατώντας εδώ! 

Η παρέα στο Instagram της Stoiximan έχει μεγαλώσει, φτάνοντας τους 70.000 followers! Εκεί θα βρεις τα infographics με τις πληροφορίες των τελευταίων ντέρμπι, τις πιο ελκυστικές Super Ενισχυμένες Αποδόσεις του πρωταθλήματος αλλά και τις αποδόσεις για τον πρωταθλητή ανά αγωνιστική, για να μπορείς να συγκρίνεις την εξέλιξη της μάχης για τον τίτλο!

Ακολουθείς την Stoiximan στο Instagram εδώ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet