PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ, ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (01/04)

Betsson: Ενισχυμένο Παρολί με Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ και Μπαρτσελόνα (01/04)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Απριλίου 2023 - 08:50
01/04/2023 - 08:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Betsson-1-4.jpg

Με σπουδαίες αναμετρήσεις στο κουπόνι επανέρχονται τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά από τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει με τη Λίβερπουλ για την Premier League, με τη μια να «κυνηγά» τη νίκη για να παραμείνει στο κατόπι της Άρσεναλ, ενώ η άλλη συνεχίζει την προσπάθειά της για έξοδο στο επόμενο UEFA Champions League. Η Ίντερ υποδέχεται τη Φιορεντίνα ενώ βρίσκεται υπό πίεση για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στη Serie A ο ανταγωνισμός για μια θέση στην πρώτη 4άδα είναι πολύ υψηλός και πλέον τα περιθώρια για λάθη στενεύουν, ενώ η διοίκηση θέλει η ομάδα να τερματίσει δεύτερη πίσω από τη Νάπολι. Στην La Liga, η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα επισκέπτεται την έδρα της ουραγού Έλτσε για ματς που ενδεχομένως να κρύβει... παγίδες, αφού έχει σημαντικές απουσίες. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ | 14:30 | Premier League

Στο «Etihad», η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ για την 29η αγωνιστική της Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι δεύτερη στην κατάταξη στο -8 από την Άρσεναλ, αλλά με ματς λιγότερο και ως εκ τούτου η νίκη είναι... μονόδρομος για εκείνη αν θέλει να προλάβει την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα και να συνεχίσει να διεκδικεί τον τίτλο. Πριν από τη διακοπή μετρούσε έξι σερί νίκες, ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις κράτησε και το μηδέν στην εστία της. Ωστόσο, ενόψει του ματς με τη Λίβερπουλ υπάρχουν σημαντικές αμφιβολίες για την 11άδα που θα παρατάξει. Η Λίβερπουλ, από τη μεριά της, απέχει επτά βαθμούς από την 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο UEFA Champions League. Η έξοδος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι και ο μόνος στόχος που της έχει απομείνει. Παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και τα προβλήματα ισορροπίας που την ταλαιπωρούν από την αρχή της σεζόν, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι πάντοτε ανταγωνιστική κόντρα στις μεγάλες αντιπάλους της στην Premier League. Αυτή τη σεζόν έχει νικήσει δύο φορές τη Σίτι. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1,67** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ίντερ-Φιορεντίνα | 19:00 | Serie A

Στο «Giuseppe Meazza», η Ίντερ φιλοξενεί τη Φιορεντίνα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A. Η Ίντερ έχει υποστεί δύο συνεχόμενες ήττες στο ιταλικό πρωτάθλημα και τρεις στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Ο φόβος στο εσωτερικό της ομάδας είναι πως οι παίκτες έχασαν το... κίνητρό τους εξαιτίας της τεράστιας διαφοράς με την πρωτοπόρο Νάπολι, ενώ έμοιαζε να κρατούν στα χέρια τους την τύχη τους για τη δεύτερη θέση και έριξαν το βάρος της συγκέντρωσής τους στο UEFA Champions League, όπου πέρασαν στα προημιτελικά. Υπάρχει πίεση, πλέον, για την κατάκτηση της δεύτερης μα η προτεραιότητα είναι η έξοδος στο επόμενο UEFA Champions League. Η Φιορεντίνα πριν από τη διακοπή εντυπωσίαζε. Μετρούσε επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις καθώς εκτός της Serie Α παλεύει για να διακριθεί στο Coppa Italia, αλλά και στο UEFA Europa Conference League. Στο πρωτάθλημα Ιταλίας «κυνηγά» μια ευρωπαϊκή θέση. Το ερωτηματικό είναι κατά πόσο η παύση έχει επηρεάσει το ρυθμό της, αλλά και τη φυσική κατάσταση ορισμένων παικτών – κλειδιά. Ο άσος προσφέρεται στο 1,81** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Έλτσε-Μπαρτσελόνα | 22:00 | La Liga

Στην «Estadio Manuel Martinez Valero», η Έλτσε αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα για την 27η αγωνιστική της La Liga. Η Έλτσε είναι τελευταία στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Ισπανίας με 13 βαθμούς και η Μπαρτσελόνα, πρώτη, με 68. Η διαφορά των 55 βαθμών που της χωρίζει είναι η μεγαλύτερη στη σύγχρονη ιστορία της λίγκας πριν από μια αναμέτρηση ουραγού – πρωτοπόρου. Η Έλτσε έχει νέο προπονητή τον Σεμπαστιάν Μπεκατσέσε και ψάχνει ένα... θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Μπαρτσελόνα, από τη μεριά της, θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, αλλά η αποστολή της δεν είναι εύκολη. Αφενός γιατί αντιμετωπίζει πολλές απουσίες (Πέδρι, Ντεμπελέ, Ραφίνια), ενώ υπάρχουν κι αμφίβολοι. Αφετέρου μεσοβδόμαδα έχει «clasico» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Copa del Rey με την πρόκριση στον τελικό να διακυβεύεται. Το Under 2,5 προσφέρεται στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet