PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – PREMIER LEAGUE ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ! (01/04)

bwin – Premier League με ενισχυμένες αποδόσεις! (01/04)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Απριλίου 2023 - 08:45
01/04/2023 - 08:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-01-04.jpg

Ντέρμπι σήμερα στο Μάντσεστερ με τη Σίτι να υποδέχεται τη Λίβερπουλ, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Premier League. 

Σε αντίθετες πορείες

Σε εντελώς διαφορετικά… μονοπάτια βρίσκονται τη φετινή σεζόν δύο ομάδες που τα περασμένα χρόνια μας είχαν συνηθίσει στο «μπρα ντε φερ» τίτλου της Premier League. Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ. Οι «πολίτες» με ένα ματς λιγότερο βρίσκονται στο -8 από την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Άρσεναλ και η νίκη επί των «κόκκινων» το μεσημέρι στο «Etihad» αποτελεί μονόδρομο! Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είναι εκτός των θέσεων που οδηγούν στο Champions League της επόμενης σεζόν, κάτι που αποτελεί και τον μοναδικό στόχο στο υπόλοιπο της σεζόν!

bwin – Ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση στην Premier League!

Οι αριθμοί του ντέρμπι

Έξι σερί νίκες πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο ή Champions League μέχρι και τον σημερινό αγώνα. Ούτε γκολ δεν έχει δεχθεί ο τερματοφύλακας των «πολιτών», Έντερσον στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της Σίτι, η οποία σκόραρε 17 φορές! Από δύο ήττες στη σειρά και μάλιστα με το ίδιο σκορ προέρχεται η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Champions League, με ακόμα μία ήττα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0, ενώ λίγες μέρες πριν ηττήθηκαν και από την Μπόρνμουθ. Εκπληκτική παράδοση για τον Μοχάμεντ Σαλάχ στα ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Αιγύπτιο να έχει σημειώσει 10 γκολ σε 18 αγώνες. Με αυτή του την επίδοση είναι ο τρίτος σκόρερ όλων των εποχών στο ζευγάρι! 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet