ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow STOIXIMAN SUPER LEAGUE: ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΑΥΤΗ” 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ PLAYOFFS! (02/04)

Stoiximan Super League: Προγνωστικά για την “καυτή” 2η αγωνιστική των Playoffs! (02/04)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
02 Απριλίου 2023 - 09:07
02/04/2023 - 09:07
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
stoiximan-02-04.jpg

Με φόρα και ψυχολογία Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, η ώρα των αποδείξεων για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τούμπας!

Η 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League κάνει... σέντρα με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Βόλος στη Λεωφόρο (18:00). Οι «πράσινοι» οδηγούν την κούρσα του τίτλου, στο +2 από την ΑΕΚ, το +3 από τον Ολυμπιακό και το +5 από τον ΠΑΟΚ. Ρευστή η κατάσταση και κάθε αγωνιστική μπορεί να κρύβει βαθμολογικές ανακατατάξεις.

Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Παναθηναϊκό το στοίχημα της αγωνιστικής είναι μόνο νίκη κόντρα στο Βόλο, καθώς στη συνέχεια το πρόγραμμα ζορίζει. Στην πρεμιέρα των playoffs η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έφυγε με βαθμό από τη Νέα Φιλαδέλφεια, στο 0-0 με την ΑΕΚ. Οργάνωση πίσω από τη μπάλα, συνοχή ανάμεσα στις γραμμές, πειθαρχία στην τακτική και αποτελεσματικότητα τα «όπλα» του Παναθηναϊκού φέτος.

Ο Βόλος έχει κάνει την υπέρβαση του με τη συμμετοχή στα playoffs και συμμετέχει στη διαδικασία δίχως κανένα άγχος. Ταβάνι άλλωστε είναι η 5η θέση, όπου η ομάδα της Μαγνησίας έχει ούτως ή άλλως την ταμπέλα του αουτσάιντερ. Παίζει δίχως σκοπιμότητα και με ελευθερία στο χορτάρι ο Βόλος, επιλογή που τον ευνοεί στα περισσότερα ματς, όχι όμως και σε αυτά με τους «μεγάλους». 

Τέσσερις φορές έχει αναμετρηθεί φέτος με τον Παναθηναϊκό και μετράει ισάριθμες ήττες με γκολ 1-12. Ξεκάθαρο το προβάδισμα για τους «πράσινους» στην αναμέτρηση της Λεωφόρου, το συνδυαστικό στοίχημα Παναθηναϊκός χάντικαπ -1 & να σκοράρει ο Παλάσιος σε απόδοση 3.35 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στην Τούμπα (19:30), μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τρέχει ένα αήττητο σερί 22 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, διάστημα στο οποίο μετράει 16 νίκες και έξι ισοπαλίες! Φτάνει στο ντέρμπι με την Ένωση από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Άρη, που ήρθε με ανατροπή. 

Ο Πάλμα άνοιξε το σκορ στο 12', Σβαμπ (68') και Ζίβκοβιτς (74') υπέγραψαν τη μεγάλη νίκη για το τελικό 1-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο -3 από την ΑΕΚ και το -5 από την κορυφή, ο ΠΑΟΚ ξέρει πως με τρίποντο μπαίνει δυνατά στη μάχη της 2ης θέσης και κατ 'επέκταση του τίτλου.

To Seri επέστρεψε στη Stoiximan με έπαθλο έως 1.000.000€* & εγγυημένα 200.000€* χρηματικά έπαθλα!

Η ΑΕΚ καλείται να ανέβει στη ζυγαριά, για να μετρήσει κυρίως την πνευματική της δύναμη. Η ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ήταν η πρώτη στο νεόκτιστο γήπεδο. Και ακολούθησε το 0-0 εντός με τον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική των playoffs, ενώ την τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Τούμπα ηττήθηκε 2-0. 

Δεδομένα παίζει καλό και σύγχρονο ποδόσφαιρο η ομάδα του Αλμέιδα, με πολλή ένταση, παιχνίδι χώρων και εναλλαγές ρόλων στο χορτάρι. Ωστόσο τώρα δεν παίζει κανέναν ρόλο η εικόνα παρά μόνο το αποτέλεσμα. Πάει με πίεση στην Τούμπα, αλλά αυτή τη φορά είναι και προσγειωμένη και υποψιασμένη.

Πολύ μεγάλο ματς και εξαιρετικά κρίσιμο για τις δύο ομάδες, έστω κι αν βρισκόμαστε τόσο νωρίς στη διαδικασία των playoffs. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 5,5 κάρτες στο παιχνίδι σε απόδοση 3.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Άρης στο Φάληρο (21:00). Σε καλή κατάσταση και με την ψυχολογία στα ύψη οι «ερυθρόλευκοι». Έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο και ακολούθησε ένα εύκολ 3-0 στο Πανθεσσαλικό στην πρεμιέρα των playoffs. 

Οι Πειραιώτες τρέχουν πλέον ένα αήττητο σερί 19 αγώνων στη Stoiximan Super League, με απολογισμό 13 νίκες και έξι ισοπαλίες. Στο -3 από την κορυφή ο Ολυμπιακός, έχει επιστρέψει για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου, με μίνιμουμ στόχο την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. 

Τώρα η Stoiximan Super League στο ημερολόγιό σου πατώντας εδώ! 

Για τον Άρη η σεζόν δεν εξελίχθηκε σύμφωνα με τις προσδοκίες. Μετά τους Μπούργος και Πάρντιου, ο Τερζής είναι ο τρίτος προπονητής που κάθεται στον πάγκο και κλήθηκε να τρέξει την ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η είσοδος στα playoffs ήταν αυτονόητη, ταβάνι είναι η 5η θέση και στόχος οι καλύτερες δυνατές εμφανίσεις ως το φινάλε. 

Είχε καλή εικόνα για μια ώρα παιχνιδιού στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ, όμως δεν άντεξε στην πίεση και κατέρρευσε μετά την ισοφάριση. Με αποτέλεσμα να δεχθεί δεύτερο τέρμα και να φύγει απογοητευμένος από το ματς. Κέρδισε οτ πρώτο από τα τέσσερα ματς φέτος με τον Ολυμπιακό, έχασε τα άλλα τρία με το ίδιο σκορ (1-0).

Με φόρα φτάνει ο Ολυμπιακός στο ματς και μεγάλη αυτοπεποίθηση, απέναντι σε έναν Άρη που δεν έχει ιδιαίτερη πίεση πλέον αλλά είναι εύθραυστος ψυχολογικά και βγάζει απογοήτευση. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & να σκοράρει ο Κανός σε απόδοση 4.35 στη Stoiximan.

Ήρθε το tickets.stoiximan.gr για να σε στείλει στα γήπεδα της Stoiximan Super League στα ματς των Playoffs & των Playouts! Η Stoiximan, μεγάλος χορηγός του ελληνικού πρωταθλήματος,μοιράζει σε ΚΑΘΕ αναμέτρηση μία διπλή VIP πρόσκληση και διπλές προσκλήσεις!

Πού γίνονται όλα αυτα; Στο tickets.stoiximan.gr όπου μπορείς να πάρεις μέρος για τις προσκλήσεις σε όποια παιχνίδια επιθυμείς! 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet