ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! (02/04)

bwin – Μοναδική προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! (02/04)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
02 Απριλίου 2023 - 08:45
02/04/2023 - 08:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Social_1200x628.jpg

Στη σέντρα και πάλι οι ομάδες των playoffs του Ελληνικού Πρωταθλήματος με την πίεση για την κατάκτηση του τίτλου να βρίσκεται στα… κόκκινα! Μάχη «δικέφαλων» στη Τούμπα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Στη Λεωφόρο με τον Βόλο παίζει ο Παναθηναϊκός. Το Ολυμπιακός – Άρης ολοκληρώνει το πρόγραμμα.

Στο… κυνήγι της κορυφής

Δύο από τις ομάδες που βρίσκονται στο… κατόπι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού είναι ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Οι «δικέφαλοι» θα αναμετρηθούν απόψε στη Τούμπα με τη νίκη ν’ αποτελεί μονόδρομο για αμφότερους. Την 1η αγωνιστική των playoffs, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε το «διπλό» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τον Άρη από το 12’, εν τέλει με τα γκολ του Σβαμπ και του Ζίβκοβιτς κατέκτησε το πρώτο «τρίποντο» του μίνι πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» στη δική τους πρεμιέρα ήρθαν κι εκείνοι ισόπαλοι, αλλά χωρίς τέρματα με τον Παναθηναϊκό. Στην αναμέτρηση για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στην έδρα του ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

bwin – Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Νίκες στα «σπίτια» τους

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Λεωφόρο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τα Playoffs. Οι «πράσινοι» στις 18:00 υποδέχονται τον Βόλο και με τη βοήθεια του κόσμου τους ψάχνουν και το πρώτο «τρίποντο» στο μίνι πρωτάθλημα. Από ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό προέρχεται ο Βόλος. Στο τρίτο ματς της βραδιάς, ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας κόντρα στον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου. Ξεκίνησαν νικηφόρα τα Playoffs και ο ξεκάθαρος στόχος είναι το 2x2, αυτή τη φορά επικρατώντας και των «κίτρινων». 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet