SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΙ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (06/04)

Betsson: Ενισχυμένο Παρολί με Ολυμπιακό, Ζαλγκίρις και Φενέρμπαχτσε (06/04)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Απριλίου 2023 - 08:50
06/04/2023 - 08:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
betsson-06-04.jpg

Η Euroleague επιστρέφει στη δράση και απόψε ανοίγει η αυλαία της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Βελιγράδι όπου ο Ολυμπιακός επισκέπτεται την έδρα του Ερυθρού Αστέρα και με νίκη «σφραγίζει» την πρώτη θέση της κατάταξης. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ και το πλεονέκτημα έδρας. Από την άλλη, ο σερβικός σύλλογος έχει αποκλειστεί από τα νοκ άουτ. Σπουδαία ματς, όμως, διεξάγονται στη Λιθουανία και την Τουρκία.

Στο Κάουνας η Ζαλγκίρις παίζει με τη φορμαρισμένη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ματς με τεράστια σημασία για τα πλέι οφ, ενώ στην Κωνσταντινούπολη η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές που έχει... αναστηθεί και παίζει σαν Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα τελευταία παιχνίδια της. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Ζαλγκίρις Κάουνας-Μακάμπι Τελ Αβίβ | 20:00 | Euroleague

Στη «Zalgirio Arena», η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 33η αγωνιστική της Euroleague. Η Ζαλγκίρις (17-15) μετράει δύο συνεχόμενες νίκες, ενώ απόψε ολοκληρώνει μια σειρά τεσσάρων αγώνων στα τελευταία πέντε μπροστά στο κοινό της. Έχει επικρατήσει στα προηγούμενα τρία φτάνοντας το εντός έδρας ρεκόρ της στο 12-4. Αυτές οι επιτυχίες οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην άμυνά της καθώς η λιθουανική ομάδα δεν έχει δεχθεί πάνω από 75 πόντους από τον περασμένο Φεβρουάριο. Στόχος η νίκη προκειμένου να παραμείνει στο «κυνήγι» μιας θέσης στα πλέι οφ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ (19-13) μετράει έξι νίκες στη σειρά και με νίκη ή ήττα με έναν πόντο στην κανονική διάρκεια του ματς, θα εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ. Η επίθεσή της εντυπωσιάζει καθώς στα τελευταία πέντε ματς δεν έχει πέσει κάτω από τους 85 πόντους. Σημαντική η απουσία του γκαρντ Τζέιλεν Άνταμς. Ο άσος (με παράταση) προσφέρεται στο 1,66** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός | 20:00 | Euroleague

Στο «Aleksandar Nikolic Hall», ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 33η αγωνιστική της Euroleague. Ο Ερυθρός Αστέρας (15-17) μπορεί να έχει νικήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια του, αλλά πλέον δεν έχει μαθηματικές πιθανότητες για να περάσει στα πλέι οφ. Ωστόσο, υπάρχει πάντοτε το κίνητρο της απόδειξης πως μπορεί να τα βάλει και να επιβληθεί στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Ιδίως εντός έδρας όπου οι οπαδοί του αναμένεται να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα. Ο Ολυμπιακός (23-9) πηγαίνει στο ματς έχοντας οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια του και γνωρίζοντας πως με μια νίκη ακόμη εξασφαλίζει την πρώτη θέση. Θα επιδιώξει να την πετύχει, αλλά όπως είπε ο προπονητής του Γιώργος Μπαρτζώκας υπάρχει κούραση. Οπότε δεν αποκλείεται να διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο το χρόνο συμμετοχής πρωτοκλασάτων παικτών. Το διπλό (με παράταση) προσφέρεται στο 1,56** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Φενέρμπαχτσε-Αναντολού Εφές | 20:45 | Euroleague

Στο «Ulker Sports and Event Hall», η Φενέρμπαχτσε και η Αναντολού Εφές δίνουν ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι με φόντο τη «μάχη» για τα πλέι οφ. Η Φενέρμπαχτσε (18-14) θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση μιας θέσης στην 8άδα. Παράλληλα, στοχεύει και στην 5η θέση αφού οι πιθανότητες αναφέρουν πως σε τέτοια περίπτωση θα απέφευγε Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και θα έπαιζε με τη Μονακό. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως είναι ασταθής (5-5 στα τελευταία δέκα) και η άμυνά της εμφανίζει κενά. Η Αναντολού Εφές (16-16) προέρχεται από σημαντικές με +20 και +19 κόντρα στις Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης θύμισε και πάλι τον... εαυτό της σε αυτές τις αναμετρήσεις. Βέβαια, ίσως να άργησε να βρει τη φόρμα της αφού απειλείται με αποκλεισμό και η νίκη είναι μονόδρομος για να συνεχίσει να ελπίζει. Ο άσος (με παράταση) προσφέρεται στο 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet