PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow STOIXIMAN: ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Stoiximan: Οι αποδόσεις για την κατάκτηση του Champions League

Sentragoal Team
Sentragoal Team
20 Απριλίου 2023 - 12:28
20/04/2023 - 12:28
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
stoiximan-20-04.jpg

Ποιο είναι το μεγάλο φαβορί να σηκώσει την κούπα; Πού βρίσκονται οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες; Ποια η απόδοσή τους πριν τα προημιτελικά;

Το Champions League μπαίνει στην τελική ευθεία καθώς οριστικοποιήθηκαν τα ζευγάρια της ημιτελική φάσης. Την Τρίτη 9/5 η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ την Τετάρτη 10/5 η τυπικά γηπεδούχος Μίλαν αντιμετωπίζει την Ίντερ.

Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποια από τις τέσσερις ομάδες είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση; Σύμφωνα με την Stoiximan, η Μάντσεστερ Σίτι είναι στο 1.70 (από 4.50 που βρισκόταν πριν την διεξαγωγή των προημιτελικών).

Ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με 4.00 (από 5.20), ενώ οι δύο ιταλικές ομάδες είναι πολύ κοντά. Συγκεκριμένα η Ίντερ είναι στο 8.00 (από 11.50) και η Μίλαν στο 8.50 (από 22.00).

Όλα τα μακροχρόνια στοιχήματα για το Champions League

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Απολαμβάνεις όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο EON της NOVA μέσα από την αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan.

Τα πιο συναρπαστικά Playoffs της Stoiximan Super League συνεχίζονται, η μάχη για την κορυφή της Premier League κορυφώνεται και η Ευρωλίγκα μπαίνει στην τελική ευθεία με τα Playoffs και το Final-4 του Κάουνας.

Οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται “καυτές” και η Stoiximan έρχεται με μία σούπερ αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας να φέρει στην τηλεόρασή σου και στο κινητό σου τα πιο μεγάλα derby σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Πώς; Με δώρο* όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο EON της NOVA!

Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θες να δεις το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός την Κυριακή αλλά και το Άρης - Ολυμπιακός την ερχόμενη Τετάρτη; Τους εντός έδρας αγώνες του Αστέρα Τρίπολης, του Ατρόμητου, του ΠΑΣ και του Λεβαδειακού στα συναρπαστικά Playouts της Stoiximan Super League;

Τις μεγάλες μάχες του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσέ αλλά και τις υπόλοιπες σειρές των Playoffs της Euroleague, όπως και το Final-4 του Κάουνας; Το συγκλονιστικό φινάλε της Premier League και της Bundesliga αλλά και την La Liga & την Ligue 1;

Aν θες όλα τα παραπάνω- και όχι μόνο- δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό “ΝΟVA” στην σούπερ προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet