SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΟΦΗ, ΛΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22/04)

Betsson: Ενισχυμένο Παρολί με ΟΦΗ, Λάτσιο και Λίβερπουλ (22/04)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
22 Απριλίου 2023 - 08:50
22/04/2023 - 08:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
betsson-16-4-23.jpg

Κουπόνι με μοναδικές στιγμές και 100% δράση προσφέρουν σήμερα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς πλησιάζει το φινάλε τους και το σασπένς χτυπάει... κόκκινο όπως και το ενδιαφέρον για στοίχημα.

Η Super League επιστρέφει στα γήπεδα και ο ΟΦΗ δίνει κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς αναζητά ακόμη μια νίκη στη διαδικασία των πλέι οφ παραμονής/υποβιβασμού του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην Premier League, η Λίβερπουλ θέλει κι εκείνη να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της ώστε να παραμείνει στο κόλπο της διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη 4άδα που οδηγεί στο επόμενο UEFA Champions League, ενώ η αντίπαλός της, η Νότιγχαμ Φόρεστ «μάχεται» για την παραμονή της.

Στη Serie A, η Λάτσιο θα επιχειρήσει να νικήσει την Τορίνο ώστε να πλησιάσει στην επίτευξη του στόχου της που είναι να... κουνήσει το σεντόνι του UEFA Champions League την επόμενη σεζόν. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Λίβερπουλ-Νότιγχαμ Φόρεστ | 17:00 | Premier League

Στο «Anfield», η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την 32η αγωνιστική της Premier League. H Λίβερπουλ στο τελευταίο παιχνίδι της εντυπωσίασε καθώς «διέλυσε» με 6-1 την Λιντς εκτός έδρας. Ήταν η πρώτη της νίκη στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ενώ είναι αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Στα δύο πιο πρόσφατα ματς της, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι επιθετικά, ενώ γίνεται προσπάθεια να βελτιωθεί αμυντικά. Η Λίβερπουλ συνεχίζει να διεκδικεί μια θέση στην πρώτη 4άδα που οδηγεί στο επόμενο UEFA Champions League και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Η Νότιγχαμ Φόρεστ, από τη μεριά της, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Χωρίς νίκη εδώ και δέκα αγωνιστικές, ηττήθηκε σε επτά από αυτά τα παιχνίδια. Παλεύει για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Το Over 3,5 γκολ προσφέρεται στο 2,17** στην πλατφόρμα της Betsson.

Λάτσιο-Τορίνο | 19:00 | Serie A

Στο «Olimpico», η Λάτσιο κοντράρεται με την Τορίνο στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Serie A. H Λάτσιο εντυπωσιάζει με τη φόρμα της. Αήττητη εδώ και οκτώ σερί αγωνιστικές, έχει επτά νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το διάστημα. Επίσης, ξεχωρίζει η αμυντική σταθερότητά της καθώς σε επτά από αυτές τις αναμετρήσεις κράτησε το μηδέν στην εστία της, ενώ παραμένει μια πολύ καλή επιθετική ομάδα. Με τον ανταγωνισμό για μια θέση στην πρώτη 4άδα του ιταλικού πρωταθλήματος να είναι σκληρός, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ξέρει πως δεν έχει μεγάλα περιθώρια λάθους και ως εκ τούτου θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να φτάσει στη νίκη. Η Τορίνο, πάλι, είναι ασταθής εδώ και καιρό. Δεν έχει νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-2-2) και δυσκολεύεται επιθετικά. Αμυντικά, έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά μέσα στον Φεβρουάριο και μετά όποτε συνάντησε αντίπαλο μεγάλου βεληνεκούς δεν τα πήγε καλά. Ο άσος προσφέρεται στο 1,82** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης | 19:15 | Super League

Στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ παραμονής/υποβιβασμού της Super League. Ο ΟΦΗ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα. Έπειτα από πολύ καιρό δείχνει να βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση. Με τους βαθμούς που πήρε ως τώρα, έκανε αποφασιστικό βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά ο στόχος του είναι να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο ως το φινάλε. Ο Αστέρας Τρίπολης, στο μεταξύ, με τις τρεις ήττες σε τέσσερα ματς, κινδυνεύει να μπει σε μεγάλες περιπέτειες. Ελπίζει η αλλαγή προπονητή και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιάννη Δουβίκα στη θέση του Άκη Μάντζιου να τον βοηθήσει άμεσα ώστε να αλλάξει η ψυχολογία του συγκροτήματος και να εμφανιστεί περισσότερο μαχητικό στα ματς που απομένουν. Ο άσος προσφέρεται στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet