SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BETSSON: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΜΙΛΑΝ, ΑΡΗ ΚΑΙ ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ (23/04)

Betsson: Ενισχυμένο Παρολί με Μίλαν, Άρη και Φράιμπουργκ (23/04)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
23 Απριλίου 2023 - 08:50
23/04/2023 - 08:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
betsson-23-04.jpg

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιέχει το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου την Κυριακή (23/4) με τη δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να καθηλώνει καθώς οι ομάδες προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους τώρα που οι λίγκες βρίσκονται στην τελική τους ευθεία.

Στη Serie A, η Μίλαν μετά την εξασφάλιση της παρουσίας της στα ημιτελικά του UEFA Champions League «καίγεται» για νίκη κόντρα στην Λέτσε μιας και η ακύρωση της ποινής αφαίρεσης των 15 βαθμών στη Γιουβέντους αυξάνει τον ανταγωνισμό για μια θέση στην πρώτη 4άδα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στην Bundesliga, η Φράιμπουργκ παλεύει για να παίξει στο επόμενο UEFA Champions League, την στιγμή που η Σάλκε «μάχεται» για την σωτηρία της. Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Άρης επισκέπτεται τον Βόλο για τα πλέι οφ της Super League σε ματς που αναμένεται θεαματικό. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Φράιμπουργκ-Σάλκε | 16:30 | Bundesliga

Στο «Europa-Park Stadion», η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει την Σάλκε για την 29η αγωνιστική της Bundesliga. Η Φράιμπουργκ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχει υποστεί μονάχα μια ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και παραμένει στο... κόλπο της διεκδίκησης μιας θέσης στο επόμενο UEFA Champions League. Εξαιτίας της διαφοράς ποιότητάς της με την Σάλκε, στο εσωτερικό της θεωρούν πως αυτό το ματς δεν... πρέπει να το χάσει αν θέλει να συνεχίσει να ονειρεύεται το... σεντόνι με τα αστέρια για την επόμενη περίοδο. Βέβαια, να σημειώσουμε ότι αμυντικά εμφανίζει κενά (εδώ και οκτώ σερί ματς δεν κρατά ανέπαφη την εστία της) Η Σάλκε, στο μεταξύ, προέρχεται από την πρώτη της νίκη σε πέντε αγωνιστικές. Ήταν πολύ καλή στο 5-2 επί της Χέρτα Βερολίνου κι έκανε βήμα προς την παραμονή της, αλλά προκειμένου να πετύχει τον στόχο της χρειάζεται κι άλλα σημαντικά αποτελέσματα. Ο άσος προσφέρεται στο 1,81** στην πλατφόρμα της Betsson.

Βόλος-Άρης | 17:30 | Super League

Στο «Πανθεσσαλικό», ο Βόλος καλωσορίζει τον Άρη σε ματς για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Είναι μια «μάχη» του 5ου Άρη με τον 6ο Βόλο, που χωρίζονται από ένα βαθμό. Οι δύο ομάδες θέλουν να έχουν την... τιμή να κατακτήσουν τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή των άλλων», με το Big-4 να έχει ξεφύγει. Οπότε υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Ο Βόλος βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, όπου δεν έχει νικήσει. Παρουσιάζει γνωστά προβλήματα στην επίθεση, ενώ και η άμυνά του δεν είναι σταθερή. Ο Άρης κι αυτός δεν πατάει πολύ καλά στα πόδια του. Προέρχεται από τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, όπου δεν έχει πανηγυρίσει νίκη. Η άμυνά του είναι ευάλωτη (οκτώ γκολ κατά στο εν λόγω διάστημα), αν και επιθετικά έχει δείξει ορισμένα καλά στοιχεία. Το διπλό προσφέρεται στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Μίλαν-Λέτσε | 19:00 | Serie A

Στο «San Siro», η Μίλαν φιλοξενεί την Λέτσε για την 31η αγωνιστική της Serie A. Η Μίλαν προέρχεται από μια μεγάλη επιτυχία καθώς έπειτα από 16 χρόνια θα παίξει και πάλι στους ημιτελικούς του UEFA Champions League. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα δεν έχει λόγο για να πανηγυρίσει. Αυτό διότι μετράει μονάχα μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-3-2) και ως εκ τούτου έχει υποχωρήσει εκτός των θέσεων της πρώτης 4άδας που δίνουν το εισιτήριο για το επόμενο UEFA Champions League. Οπότε το ματς με την Λέτσε χαρακτηρίζεται... τελικός και υπάρχει πίεση να νικήσει, παρόλο που αναμένεται ροτέισον. Η Λέτσε, πάλι, από εκεί που έμοιαζε πως θα πετύχαινε τον στόχο της, δηλαδή μια άνετη παραμονή, έμπλεξε. Υπέστη έξι ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια της, διάστημα στο οποίο δεν έχει νικήσει. Έτσι, «κατρακύλησε» στη βαθμολογία και τώρα καλείται να πάρει αποτέλεσμα στο Μιλάνο ώστε να... ανασάνει και να δει το μέλλον της με διαφορετική ματιά. Το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet