SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΖΙΝΟ LIVE breadcrumbs arrow ΣΤΙΣ 2 ΛΙΡΕΣ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Στις 2 λίρες το όριο πονταρίσματος στα φρουτάκια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η πολυαναμενόμενη αναθεώρηση της νομοθεσίας για τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο φέρνει πολύ σημαντικές μεταρρυθμίσεις στον τομέα, τις μεγαλύτερες την τελευταία 20ετία.

Η πολυαναμενόμενη αναθεώρηση της νομοθεσίας για τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο φέρνει πολύ σημαντικές μεταρρυθμίσεις στον τομέα, τις μεγαλύτερες την τελευταία 20ετία.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Απριλίου 2023 - 15:00
28/04/2023 - 15:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
slots-27-4-23.jpg

 Η «Λευκή Βίβλος» του Ηνωμένου Βασιλείου για τα τυχερά παιχνίδια δημοσιεύτηκε την Πέμπτη (27/04) και σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη ανατροπή των ρυθμίσεων στον τομέα εδώ και περίπου 20 χρόνια.

Η Κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι τα διαδικτυακά φρουτάκια αποτελούν ένα προϊόν υψηλού κινδύνου, που οδηγεί σε πολύ μεγάλες απώλειες. Ως εκ τούτου, προτείνεται μια διαβούλευση σχετικά με τα όρια πονταρίσματος, από 2 έως 15 λίρες ανά περιστροφή στα εν λόγω τυχερά παιχνίδια.

Επιπλέον, η Κυβέρνηση μέσω της «Λευκής Βίβλου» θέλει να θέσει σε εφαρμογή και ένα σχέδιο προστασίας των νεαρών τζογαδόρων, με ακόμη χαμηλότερα όρια για τους νέους 18 έως 24 ετών, που αποτελούν «μια ιδιαίτερα ευάλωτη ομάδα».

Η διαβούλευση σχετικά με τα όρια για τους νεότερους παίκτες θα περιλαμβάνει όριο είτε στις 2 είτε στις 4 λίρες ανά περιστροφή σε κουλοχέρηδες ή μια προσέγγιση που θα βασίζεται στον ατομικό κίνδυνο.

Αρκετές στοιχηματικές του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν επιβάλλει όριο στις 10 λίρες ήδη από τον Σεπτέμβριου του 2021, όμως η Υπουργός Πολιτισμού, Λούσι Φρέιζερ, ξεκαθαρίζει ότι η Κυβέρνηση θα κάνει πολλά περισσότερα για να προστατεύσει τα παιδιά, διασφαλίζοντας ότι «δεν θα εμπλέκονται σε τυχερά παιχνίδια, είτε διαδικτυακά είτε με ευρέως προσβάσιμα ξυστά».

Σύμφωνα μάλιστα με τους νέους κανονισμούς, οι παίκτες που χάνουν μεγάλα χρηματικά ποσά θα ελέγχονται από το κράτος. Η διαδικασία αυτή θα «ενεργοποιείται» όταν ένας παίκτης χάσει 1.000 λίρες σε ένα 24ωρο ή 2.000 σε διάστημα 90 ημερών.


Ακολουθήστε μας στα social media (Facebook: @Sentragoal, Instagram: @sentragoal) για να βρείτε τις νεότερες ειδήσεις και τα κορυφαία προγνωστικά!

📌Πώς το στοίχημα έχει... εισχωρήσει στις ζωές των νέων

📌Ενισχύεται η καταπολέμηση του παράνομου τζόγου

📌Έρευνα: Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που τζογάρουν μέσω διαδικτύου

📌Έρευνα: Ποια η σύνδεση της γυναικείας εγκληματικότητας με τον τζόγο

📌Διαδικτυακός τζόγος: Η κυριαρχία του ΟΠΑΠ και τα μερίδια των εταιριών

📌Πώς το αγγλικό ποδόσφαιρο... εθίστηκε στον τζόγο!

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet