SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – ΚΑΘΕ ΓΚΟΛ ΤΗΣ SERIE A ΣΕ LIVE STREAMING*! (29/04)

bwin – Κάθε γκολ της Serie A σε Live Streaming*! (29/04)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
29 Απριλίου 2023 - 08:45
29/04/2023 - 08:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-29-04.jpg

Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στη Serie A, θέλει να κάνει η Νάπολι, που υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Την ίδια πορεία ακολουθεί και η Μπαρτσελόνα. Την Μπέτις στο «Camp Nou» αντιμετωπίζουν οι «μπλαουγκράνα». 

Μετρά αντίστροφα

Μία ακόμη νίκη, μία επιτυχία που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας, θέλει σήμερα η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» υποδέχονται στις 16:00 τη Σαλερνιτάνα στο ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας. Το.. παράδοξο για τους γηπεδούχους, είναι πως στα πέντε τελευταία εντός έδρας κατέγραψαν μόλις δύο νίκες! Συγκεκριμένα επικράτησαν 3-0 της Κρεμονέζε και 2-0 της Αταλάντα, ωστόσο ηττήθηκαν από τη Λάτσιο και τη Μίλαν, ενώ στο πιο πρόσφατο ματς ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τη Βερόνα. Η ομάδα από το Σαλέρνο δείχνει να ξεφεύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παραμένει αήττητη από τις 26 Φεβρουαρίου, ωστόσο σε αυτό το σύνολο των οκτώ αγώνων επικράτησε επί της Μόντσα και της Σασουόλο με 3-0 στο πρώτο και στο όγδοο ματς, και σε όλα τα ενδιάμεσα αναδείχθηκε ισόπαλη. Στα τέσσερα από τα έξι μάλιστα με σκορ 1-1!

bwin – Build A Bet* στη LaLiga!

«Μάχη» τίτλου και Ευρώπης

Διαφορετικούς στόχους «κυνηγούν» Μπαρτσελόνα και Μπέτις στη LaLiga, ωστόσο αμφότερες… βλέπουν μόνο τη νίκη απόψε. Η ομάδα του Τσάβι θέλει τους τρεις βαθμούς μπροστά στον κόσμο της, για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά από το 2018-19. Οι Σεβιγιάνοι με 49 βαθμούς βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι εντός των θέσεων που οδηγούν στο Europa League της επόμενης σεζόν. Μόλις μία νίκη μετρά στα τέσσερα τελευταία της η Μπαρτσελόνα, που ψάχνει τους τρεις βαθμούς, για να «χτίσει» σερί επιτυχιών. Η Μπέτις δεν δείχνει να είναι κι εκείνη στα… καλύτερα της, με ένα «τρίποντο» στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet