SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΔΥΟ... 20ΑΡΕΣ ΤΗΣ Β' ΜΑΡΤΙΝΙΚΑΣ

Έλεγχος για παράνομο στοιχηματισμό σε δύο... 20άρες της Β' Μαρτινίκας

Στο στόχαστρο της λίγκας βρίσκονται οι δύο πρωτοπόροι της δεύτερης εθνικής κατηγορίας στη Μαρτινίκα, μετά από παραπομπή για στημένες αναμετρήσεις στις οποίες εμπλέκονται οι δύο ομάδες.

Στο στόχαστρο της λίγκας βρίσκονται οι δύο πρωτοπόροι της δεύτερης εθνικής κατηγορίας στη Μαρτινίκα, μετά από παραπομπή για στημένες αναμετρήσεις στις οποίες εμπλέκονται οι δύο ομάδες.

Δημήτρης Ψιμίτης
Δημήτρης Ψιμίτης
02 Μαΐου 2023 - 16:24
02/05/2023 - 16:24
sentragoal-eidisi-2-5-23.jpg

Σε μπελάδες μπήκαν δύο ομάδες από τη Β' κατηγορία της Μαρτινίκας που φέρεται να εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδια, σύμφωνα με την ίδια τη λίγκα.

Πρόκειται μάλιστα για τις δύο πρωτοπόρους του 1ου ομίλου της κατηγορίας, Βοσλινουά και Σπιριτέν, που κατηγορούνται για παράνομο στοιχηματισμό, όπως διέρρευσε από τα ΜΜΕ της χώρας.

Συγκεκριμένα, η Βοσλινουά επικράτησε με σκορ 20-0 της 6ης Λαμεντέν, ενώ η Σπιριτέν έπαιξε... λίγο καλύτερα και νίκησε με 21-0 την ουραγό Ιροντέλ. Όπως είναι φυσικό, τα ακραία αυτά αποτελέσματα έγειραν τον προβληματισμό της λίγκας, αλλά και της κυβέρνησης, που θεωρούν ότι αμφότερες επιχείρησαν να λάβουν έσοδα από παράνομο στοιχηματισμό.

Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιπλέον, δεν αποκλείεται αυτά τα σκορ να παίξουν σημαντικό ρόλο και στην τελική βαθμολογία του ομίλου, με τη Βοσλινουά να έχει διαφορά τερμάτων +57 έναντι +54 της Σπιριτέν.

Η έρευνα βρίσκεται στα «χέρια» της δικαιοσύνης και ορατό είναι το ενδεχόμενο κυρώσεων, ακόμα και μηδενισμού για τις δύο πρωτοπόρες ομάδες.


Ακολουθήστε μας στα social media (Facebook: @Sentragoal, Instagram: @sentragoal) για να βρείτε τις νεότερες ειδήσεις και τα κορυφαία προγνωστικά!

📌Βραζιλία: Το πιο... στημένο ματς στην ιστορία!

📌Το NFL αποβάλλει 5 παίκτες για στοιχηματισμό

📌Ενισχύεται η καταπολέμηση του παράνομου τζόγου

📌Παίκτης της Έλγιν Σίτι κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet