ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SUPER LEAGUE PLAYOFFS: ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ PAMESTOIXIMA.GR ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ** ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! (14/05)

Super League Playoffs: Όλα τα ματς στο Pamestoixima.gr με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα! (14/05)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Μαΐου 2023 - 08:55
14/05/2023 - 08:55
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ps-14-05.jpg

Η Super League φτάνει στο τέλος της με την ολοκλήρωση των playoffs και στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα σε όλα τα παιχνίδια.

Super League τέλος! Η τελευταία αγωνιστική των playoffs είναι εδώ με συναρπαστικά παιχνίδια και πιθανή στέψη… ΑΕΚ! Τα πράγματα χρειάστηκε να φτάσουν στο τέλος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον φετινό πρωταθλητή και το βράδυ της Κυριακής (14/05) θα επικρατήσει ξέφρενο γλέντι.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών, για τη Super League και όχι μόνο, αλλά και ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα στις αναμετρήσεις των playoffs.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προηγούμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άρη (1-2), τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός… στραβοπάτησε στην έδρα του Ολυμπιακού (1-0), με αποτέλεσμα η «Ένωση» να περάσει στην κορυφή και να απέχει 3 βαθμούς από το «τριφύλλι» (80 βαθμοί έναντι 77).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται τον Βόλο στην “OPAP Arena”, κι εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά, στη Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται να στηθεί μεγάλο πάρτι, μετά την αναμέτρηση. Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Άρη και θα προσπαθήσει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που έχει για ανατροπή της κατάστασης.

Ενδιαφέρον, όμως, έχει και το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αφού οι δύο ομάδες διεκδικούν την 3η θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 20:00 και στο Pamestoixima.gr τα βρίσκεις με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τις αποδόσεις* κατάκτησης, η ΑΕΚ είναι στο 2.85, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι στο 3.50.

Το ανανεωμένο Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση, για να διασκεδάσουν με αθλητικά δρώμενα και μη. Αν είσαι από εκείνους που αναζητούν συμφέρουσες προσφορές, τότε αυτή εδώ είναι για σένα!

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα - Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξη του αγώνα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet