ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE! (14/05)

bwin – Χιλιάδες ειδικά στην Premier League! (14/05)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Μαΐου 2023 - 08:45
14/05/2023 - 08:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-14-05.jpg

Οι δύο ομάδες που διεκδικούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Premier League παίζουν σήμερα. Στην έδρα της Έβερτον δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι. Στο Λονδίνο με την Μπράιτον αγωνίζεται η Άρσεναλ. 

Μία νίκη πιο κοντά στην κούπα

Ένα ακόμα «τρίποντο» που θα τη φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Έβερτον. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα «τρέχει» ένα εκπληκτικό σερί δέκα συνεχόμενων νικών στην Premier League που ξεκίνησε από τις 25 Φεβρουαρίου, ενώ αήττητη παραμένει από τις 12 του ίδιου μήνα! Οι «πολίτες» προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναμέτρηση που διεξήχθη για τα ημιτελικά του Champions League. Οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης είναι τα «ζαχαρωτά», που πήραν μεγάλο «διπλό» με 5-1 στο γήπεδο της Μπράιτον. Επτά γκολ και δύο ασίστ μετρά στα έξι τελευταία ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος όμως δεν βρήκε δίχτυα στο πιο πρόσφατο ματς της Σίτι κόντρα στη Λιντς. Η Μπρέντφορντ στις 12 Νοεμβρίου, αποτελεί τη τελευταία ομάδα που έφυγε με νίκη από το «Etihad», ανεξαρτήτως διοργάνωσης. 

bwin – Build A Bet* στην Premier League!

Σερί νικών για να ελπίζει

Η Άρσεναλ στο ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της ημέρας στην Premier League, υποδέχεται την Μπράιτον. Οι «κανονιέρηδες» θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει και ματς λιγότερο, όμως δεν μπορούν να μην «κυνηγήσουν» τη νίκη, αν θέλουν να ελπίζουν στην κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχασε την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, έπειτα από τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, όμως πήρε δύο σπουδαίες νίκες, που τη βοηθούν να παραμείνει στο… κυνήγι της Σίτι. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν 3-1 της Τσέλσι στο «Emirates», ενώ πέρασαν με 2-0 από το γήπεδο της Νιούκαστλ. Στις 18:30 αντιμετωπίζουν τους «γλάρους» την ομάδα… έκπληξη της φετινής Premier League.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet