COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΛΕΣΤΕΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ* ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (15/05)

Λέστερ-Λίβερπουλ με σούπερ* αποδόσεις στην Betsson (15/05)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
15 Μαΐου 2023 - 15:32
15/05/2023 - 15:32
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Λέστερ---Λίβερπουλ.jpg

Η 36η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται με το ματς Λέστερ-Λίβερπουλ στο «King Power Stadium», ένα παιχνίδι που επηρεάζει τόσο την κούρσα της παραμονής όσο κι εκείνη της εξόδου στο επόμενο UEFA Champions League και στις άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πάντοτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα με πληθώρα αγορών και τεράστια ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Η Λέστερ βρίσκεται εντός θέσεων υποβιβασμού στο πρωτάθλημα αγγλίασ και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να πάρει... ανάσα. Αυτό το ενδεχόμενο προσφέρεται στο 5,17** στην πλατφόρμα της Betsson. Από την άλλη, η Λίβερπουλ θέλει να... κουνήσει σεντόνι και την επόμενη σεζόν. Μια νίκη θα τη βοηθούσε να πλησιάσει περισσότερο στον στόχο της. Το διπλό βρίσκεται στο 1,56** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΜΥΝΑ

Η Λέστερ πάνω που έδειχνε σημάδια ανάκαμψης και πήρε τρία θετικά αποτελέσματα στη σειρά (1-2-0), «κατέρρευσε» κόντρα στη Φούλαμ την προηγούμενη αγωνιστική. Ηττήθηκε με 5-3 εκτός έδρας και υπογράμμισε πως το μεγάλο πρόβλημά της είναι η έλλειψη αμυντικής σταθερότητας. Δέχεται πολύ εύκολα φάσεις και γκολ στην τρέχουσα σεζόν κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση. Μονόδρομος η νίκη για το συγκρότημα του Ντιν Σμιθ, αν θέλει να βελτιώσει τις πιθανότητές του για να παραμείνει στην κατηγορία.

ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ

Η Λίβερπουλ, πάλι, πηγαίνει στο ματς στην καλύτερη φόρμα της σε όλη την τρέχουσα σεζόν. Κάνει πολύ δυνατό φινάλε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά αν θέλει να παίξει στο επόμενο UEFA Champions League δεν μπορεί να αφήσει το... πόδι από το γκάζι αυτή την στιγμή. Προέρχεται από έξι σερί νίκες, ενώ είναι αήττητη εδώ κι οκτώ αγωνιστικές.

Άμυνα και επίθεση λειτουργούν ικανοποιητικά, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στα δύο τελευταία παιχνίδια της κράτησε το μηδέν στην εστία της. Κι όσο για την επίθεση, έχει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος έχει βάλει έξι γκολ στη διάρκεια του νικηφόρου σερί της, βρίσκοντας δίχτυα σε πέντε από αυτά τα ματς. Το να σκοράρει και απόψε σε οποιαδήποτε στιγμή προσφέρεται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet